Reklama

Reklama

Batman vs. Robin

Trailer

Obsahy(1)

Stíny Gotham City nejsou právě tím nejlepším místem pro dítě, ale Damian Wayne není jen tak ledajaký kluk. V masce Robina je, tvrdohlavý a občas lehkovážný, stále v patách svému otci Batmanovi. Jednoho dne se chlapec na místě zločinu setká s tajemným Pařátem. Ten ho vezme na výpravu do temných zákoutí gothamského tajného spolku známého jako Soví tribunál. Je to nebezpečná cesta, na které se Batman a Robin musí postavit svému dosud nejstrašnějšímu nepříteli – jeden druhému! Prožijte působivou bitvu, která navždy změní Robinův osud a budoucnost. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

jh666 

všechny recenze uživatele

Asi na stejné úrovni jako předchozí Son of Batman. Animace na DC už standardní a příběh poslepovaný z několika komiksů. Pořád mi vrtá hlavou, proč prostě nevezmou tu skvělou předlohu (v tomto případě Soví tribunál) a neudělají film hlavně podle ní. Ty scény, co jsou převzaté přímo z tohoto příběhu (Batmanovy halucinace, útok na Wayne Manor) působí skvěle, ale pak tam přidají toho fakana Damiana a prstu vycucanýho überPařáta a začne to jít do kytek. Kde jsou sakra ty skvělý animáky jako Mask of the Phantasm nebo Under the Red Hood. 56 % ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Animácia skvelá, drsnosť tiež, ale jednoducho dieťa proti dospelému, nech je sebelepšie a to nevravím, proti komu vlastne bojuje, to jednoducho nejde, nedá sa to. Ale bolo to dobré, fakt. Záporák skvelý aj keď to mohli otočiť a so záchrancu sa mohla stať obeť a z obete záchranca, potom by som dal plný počet. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbehovo veľmi riedke pokračovanie Son of Batman, ktoré by najlepšie fungovalo ako tretie dejstvo jednotky. Rozoberá to isté čo predošlý film (pomsta vs. spravodlivosť, rešpekt k autoritám), len je to obohatené o dejovú líniu s kultom, ktorá je inak úplne prostučká a iba sa vezie na súčasnom trende konšpirácii, bez toho aby pridala niečo viac, ako je štandard. Takže nedočkáme sa žiadnej hlbšej mytológie, či histórie kultu. No to možno v pokračovaní, ktoré ale dúfam, že už žiadne nebude a radšej sa dočkáme iných príbehov, lebo Damien je dosť otravná postava. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne, takhle by to nešlo vážení. Damian Wayne je odporná, nesympatická, debilní, tupá postava, ze které se mi dělá fakt blbě, kdežto naproti tomu komiks Soví tribunál je nejlepší komiksový Batman, který u nás vyšel, prostě temné, depresivní dílo. Spojte to dohromady a vyjde tohle, Batman vs. Robin. Já jsem si sice přál, aby Tribunál zfilmovali, ale rozhodně ne takhle. Je to okleštěné znáilnění předlohy, veškerá atmosféra předlohy je pryč, nefunguje to a hlavně do toho prostě přimíchali toho zas... Robina, takže zákonitě mě to prostě muselo nasrat. Akce nefunguje a útok na sídlo Waynových proběhne jen tak nějak prostě proto, že si to žádá příběh, nudně. Začátek byl ale fajn, ten fungoval a konec mě jakožto nepřítele Damiana Wayna neskutečně potěšil a snad ho opravdu na nějaký čas odklidili. Nemůžu jinak, ale na víc než 50% to nevidím, snad další animáč bude lepší. ()

Morzael odpad!

všechny recenze uživatele

Jdi do hajzlu Olivo, skončíš v komiksovém pekle, a to není pěkné, zeptej se Constantina. Jak může někdo vzít několik parádních komiksových momentů, hodit je do filmového mixéru a udělat z nich plytkou slátaninu, která je ostudou pro všechny postavy v ní učinkující, to nepochopím. Já už ke konci ani ty postavy neposlouchal, protože ty moře a řeky patetických dialogů a vaty se fakt nedaly vydržet. A to jsem myslel, že Son of Batman bylo dno. Pokud jste nečetli předlohy, jen do toho, jinak se tomuto skvostu raději vyhněte. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • První filmové cameo Batwoman Kate Kane. Tato postava bude ve větší roli pokračovat v Batman: Bad Blood (2016). (NinadeL)
  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) namluvil Batmana, jenž je hlavním hrdinou tohoto filmu, ve známé videohře „Batman: The Telltale Series“ (2016) a také v jejím pokračování „Batman: The Enemy Within (2017)“. (slipknotfan)

Reklama

Reklama