Reklama

Reklama

Batman vs. Robin

Trailer

Obsahy(1)

Stíny Gotham City nejsou právě tím nejlepším místem pro dítě, ale Damian Wayne není jen tak ledajaký kluk. V masce Robina je, tvrdohlavý a občas lehkovážný, stále v patách svému otci Batmanovi. Jednoho dne se chlapec na místě zločinu setká s tajemným Pařátem. Ten ho vezme na výpravu do temných zákoutí gothamského tajného spolku známého jako Soví tribunál. Je to nebezpečná cesta, na které se Batman a Robin musí postavit svému dosud nejstrašnějšímu nepříteli – jeden druhému! Prožijte působivou bitvu, která navždy změní Robinův osud a budoucnost. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Animácia skvelá, drsnosť tiež, ale jednoducho dieťa proti dospelému, nech je sebelepšie a to nevravím, proti komu vlastne bojuje, to jednoducho nejde, nedá sa to. Ale bolo to dobré, fakt. Záporák skvelý aj keď to mohli otočiť a so záchrancu sa mohla stať obeť a z obete záchranca, potom by som dal plný počet. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Asi na stejné úrovni jako předchozí Son of Batman. Animace na DC už standardní a příběh poslepovaný z několika komiksů. Pořád mi vrtá hlavou, proč prostě nevezmou tu skvělou předlohu (v tomto případě Soví tribunál) a neudělají film hlavně podle ní. Ty scény, co jsou převzaté přímo z tohoto příběhu (Batmanovy halucinace, útok na Wayne Manor) působí skvěle, ale pak tam přidají toho fakana Damiana a prstu vycucanýho überPařáta a začne to jít do kytek. Kde jsou sakra ty skvělý animáky jako Mask of the Phantasm nebo Under the Red Hood. 56 % ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príbehovo veľmi riedke pokračovanie Son of Batman, ktoré by najlepšie fungovalo ako tretie dejstvo jednotky. Rozoberá to isté čo predošlý film (pomsta vs. spravodlivosť, rešpekt k autoritám), len je to obohatené o dejovú líniu s kultom, ktorá je inak úplne prostučká a iba sa vezie na súčasnom trende konšpirácii, bez toho aby pridala niečo viac, ako je štandard. Takže nedočkáme sa žiadnej hlbšej mytológie, či histórie kultu. No to možno v pokračovaní, ktoré ale dúfam, že už žiadne nebude a radšej sa dočkáme iných príbehov, lebo Damien je dosť otravná postava. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Úplně chápu, že v porovnání s papírovou předlohou sovího motivu to neobstojí, ale v rámci DC animáků je to dobrá zábava. Obzvláště v návaznosti na slaboučkého Son of Batman je to velký skok k lepšímu a já jsem se prostě bavil... Fakt je, že poslední dobou už to není to co to bývalo ještě pár roků zpátky, ale pokud se bude laťka držet aspoň na téhle úrovni budu se zase na animované DC těšit. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale ani ničím moc nenadchne. Potěší příběh o Sovím spolku a akční scény, trochu horší je to občas s logikou (bojující panenkovské děti na začátku, souboj Batman vs. Robin, Batman moc nepřipomíná nejchytřejšího detektiva a dostane nakládačku v situacích, ve kterých mívá převahu) a Robin je často na přesdržku. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) se napříč animovanými filmy na motivy DC komiksů také představil jako Joker, Two-Face, Jason Todd a několikrát dokonce i jako samotný Batman. (slipknotfan)
  • Film je inspirován a zároveň volnou adaptací komiksů „The court of Owls“ a „The city of Owls“ od Scotta Snydera. (Frantisek.Fu)
  • Troy Baker (v tomto filmu dabér Owl Lieutenanta) namluvil Batmana, jenž je hlavním hrdinou tohoto filmu, ve známé videohře „Batman: The Telltale Series“ (2016) a také v jejím pokračování „Batman: The Enemy Within (2017)“. (slipknotfan)

Reklama

Reklama