Reklama

Reklama

Miliardy - Série 4

(série)
Trailer 1
USA, 2019, 11 h 38 min (Minutáž: 54–60 min)

Hrají:

Damian Lewis, Paul Giamatti, Maggie Siff, Toby Leonard Moore, David Costabile, Dola Rashad, Asia Kate Dillon, Jeffrey DeMunn, Kelly AuCoin, John Malkovich (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (19)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá série na všechny předchozí docela dost ztrácí. To čím si mě seriál dokázal udržet je spíš než vlastní kvalita něco jako sounáležitost s postavami, či snad víra v lepší zítřky. Problém je samozřejmě v samotném jádru. Dějová linie vestavěna na silném konfliktu mezi Chuckem a Bobbym byla minimálně o dvě úrovně nad tím co tu můžeme sledovat teď. Rozpad na Chuck vs. Jock a Bobby vs. Taylor je prostě slabota. Části zastupované Jockem respektive Bryanem není věnován dostatek prostoru, takže těžko dokáže vzbuzovat nějaké emoce, Taylor vs. Bobby je zase absolutně nezajímavá, utahaná a jen těžko lze někomu nějak zásadně fandit. Zakončení pomocí scenáristického konstruktu je sice divácky vděčné, ale nedá zapomenout na tu upachtěnost co tomu předcházela. Zbytečně namachrované. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako, furt šíleně dobrý, ale snad se z mýho oblíbenýho seriálu časem nestane politická variace na rádoby šokující detektivky, kdy jsou hlavní vrah a pointa ve finále vždy odhaleny s tak pečlivě utajovaným překvapením, že tomu pak nevěřím ani nos mezi očima. Prostě se bojím, aby se v dalších sezónách Billions ve vší té překombinovanosti neztratily. Je dobré, když divák jakž takž stíhá sledovat intriky akcionářů a státních návladních v jedné obří hře o moc, ale nesmí se to přehnat do té podoby, že na konci jen nevěřícně kroutím v dokonalém zmatení hlavou. "Even the Losers" scéna pořád vede, asi ji jen tak něco nepřekoná. ()

Reklama

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejslabší série. Tentokrát víceméně nevýrazné, včetně slabého finále. Některé postavy začínají dělat věci, které se naprosto vymykají jejich morálním limitům (Wendy, Taylor), spojenectví Chucka a Axe skýtající velký poteciál, byl doslova zahozen, no a to věčné pletichaření, podrazy a zrady, odehrávající stále ve stejném prostředí už se mi začínají pomalu zajídat. Chce to trošku radikálnější změnu, nové a neotřelé nápady. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezesporu nejsebestřednější, nejukecanější a nejsamoúčelnější série ze všech. Pryč je nápaditost a brilantní charakteristika postav jedničky i šíře a množství postav z dvojky. Tohle je jenom marketing a útok na namlsaného diváka. Pár světlých míst tam je, standartně dobří herci, ale nic, co by bylo možné bez přetáček vidět znovu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to tak, že tvůrcům seriálu došla při psaní čtvrté sezóny invence. Když jsem komentoval třetí řadu, napsal jsem, že doufám v to, jak by mohla spolupráce Chucka a Bobbyho seriál oživit. Teď už můžu s klidem přiznat, že jsem se mýlil, byla to marná naděje a šlo o zatím nejslabší sérii (alespoň pro mě). 4*- ()

Galerie (215)

Reklama

Reklama