Reklama

Reklama

Miliardy - Série 4

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 11 h 38 min (Minutáž: 54–60 min)

Hrají:

Damian Lewis, Paul Giamatti, Maggie Siff, Toby Leonard Moore, David Costabile, Dola Rashad, Asia Kate Dillon, Jeffrey DeMunn, Kelly AuCoin, John Malkovich (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (19)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to tak, že tvůrcům seriálu došla při psaní čtvrté sezóny invence. Když jsem komentoval třetí řadu, napsal jsem, že doufám v to, jak by mohla spolupráce Chucka a Bobbyho seriál oživit. Teď už můžu s klidem přiznat, že jsem se mýlil, byla to marná naděje a šlo o zatím nejslabší sérii (alespoň pro mě). 4*- ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezesporu nejsebestřednější, nejukecanější a nejsamoúčelnější série ze všech. Pryč je nápaditost a brilantní charakteristika postav jedničky i šíře a množství postav z dvojky. Tohle je jenom marketing a útok na namlsaného diváka. Pár světlých míst tam je, standartně dobří herci, ale nic, co by bylo možné bez přetáček vidět znovu. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná je na škodu expresní pozření, ale i v patřičném rozestupu by splynutí dvou stran do jednoho septiku bilo do smyslů a mně tenhle způsob - čim déle, tím houšť a větší kapky - už nebaví a co mě ještě krajně nebaví, jsou ty otravné pohotové příměry, chudáci Kid Rock, Ježíš Kristus, Václav Havel a … a špinaví prohnilí lumpové jsou vždy v obraze a chápou! Ok, miláček Taylor, jedna z mála postav se specifickou psychologií, morálkou a výrazem, kvůli čemuž se ještě budu obtěžovat, jinak jsou už teď všichni jak přes kopírák. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy, když si vemu jak těžkopádně se čtvrtá serie rozjížděla a jak mě poslední díl přivedl do absolutního seriálovýho raje, tomu říkám majstryštyk. Na začátku pro mě totiž byla těžká orienatce už jsem zapoměl leckteré vedlější postavy a taky se rozjíždělo docela dost osobních příběhů, ale někdy od čtvrtého dílu jsem zase začal čapat a pak už byl zcela v moci seriálu. Závěrečný díl má sice jednu z point skoro na úrovní Dannyho parťáku, ale ono to vůbec nevadí, protože tvůrci hozená návnada na pátou serii na mě zabrala opravdu velkolepě a já snad budu odpočítávat dny do páté série, protože Chuck vs Taylor vs Bobby to už nebude jen les, kde lítaj třísky, to bude hotovej kůrovec. Navíc se mě strašně začal líbit vztah mezi Wendy a Bobbym, mezi tou amorálkou všeho druhu a všech postav je tohle snad jediný hodno lidských bytostí. Nadšení z hereckých výkonů od hlavních postav přes vedlejší až po okrajovější je už od první série obrovský. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V létě jsem jel Miliardy rychlostí blesku, jelikož byly akurátním seriálem, co se dá hravě sledovat více jen poslechem, než plnohodnotně i s obrazem a v práci to šlo raz dva. Pak léto pominulo, začaly povinnosti a já se odvrátil v omezeném časem k poutavějším seriálům. Ne že by Billions stále nebavily, ale kouzlo prvních dvou sérií je fuč. Přesto hodlám dojet. [viděno na SkyShowtime] ()

Galerie (215)

Reklama

Reklama