Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 4
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Davies182 k tomuto seriálu (3)

Miliardy (2016) 

PRVNÍ SEZÓNA: Komu se líbilo The Big Short, bude z akcionářské konverzačky Billions zákonitě unešený. Giamatti ve své životní roli. PILOT mě zaujal zhruba od okamžiku, kdy jsem si uvědomil, že je Brody vážně už dávnou minulostí: skoro jako by ani nikdy nebyl. Tak dobrej je Lewis herec a tak snadno a rychle se bez problémů stává další novou seriálovou postavou. Něco mi holt už po první hoďce říká, že tyhle finančnické hádky s Giamattim budou opravdu stát za pozornost. Nadšení, a nejen opatrné. Páč Showtime. ()

Série 3 (2018) (S03) 

Parádní vyústění třetí řady je vlastně naprosto logickým krokem, vzhledem k tomu, jak nejdřív skončila sezóna první a následně druhá. Kdyby se za rok drsně uzavřely všechny liniie těch, kteří si teď zaslouží odplatu, byl by to pro Billions epesní finiš. Dream team je na scéně, připravte pytle na mrtvoly! ()

Série 4 (2019) (S04) 

Jako, furt šíleně dobrý, ale snad se z mýho oblíbenýho seriálu časem nestane politická variace na rádoby šokující detektivky, kdy jsou hlavní vrah a pointa ve finále vždy odhaleny s tak pečlivě utajovaným překvapením, že tomu pak nevěřím ani nos mezi očima. Prostě se bojím, aby se v dalších sezónách Billions ve vší té překombinovanosti neztratily. Je dobré, když divák jakž takž stíhá sledovat intriky akcionářů a státních návladních v jedné obří hře o moc, ale nesmí se to přehnat do té podoby, že na konci jen nevěřícně kroutím v dokonalém zmatení hlavou. "Even the Losers" scéna pořád vede, asi ji jen tak něco nepřekoná. ()

Související novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (více)

Reklama

Reklama