Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Kallenová nebojuje pro slávu. Bojuje za respekt. Film "Ring volný", natočený podle skutečné události, představuje Meg Ryan jako odvážnou a skoro drzou manažerku boxu, která se snaží z obyčejného chlapíka Luthera Shawa udělat světového profesionálního boxera se "smrtícím" úderem. Jackie chce pomoci Shawovi dostat se do soutěže číslo jedna, a tak přemluví zkušeného trenéra Felixe Reynoldse, aby zanechal odpočinku a začal znovu pracovat. Než však trojice uskuteční svůj velký sen o účasti na šampionátu, nejdříve musí zjistit, jak se v ringu i mimo něj pohybovat. Nejde o to, jak hluboko padneš. Důležitější je vstát a tvrdě bojovat dál. RING JE VOLNÝ! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +pořádné finále, Tony Shalhoub, Meg Ryan, atmosféra -trochu trvá než proniknete do příběhu/// Boxerské filmy jsou svérázná kategorie, kdy to buď vyjde nebo ne. Většinou ano, ale záleží na tom, jaký je příběh, jestli v tom filmu jsou emoce a především pak jestli tomu nechybí velké boxerské finále. Tohle všechno tenhle film má. Chvilku si sice zvykáte, že neboxuje Meg Ryan ale její objev Omar Epps. Když si však zvyknete, tak už se vezete, protože Meg Ryan má charisma a český dabing jí v tom neubližuje. Finále jsem si pustil 2x :-)/// Celkem 70%/// ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Keď si to tak vezmem kolem-dokola, tak v tom filme vlastne nebolo ani nič, čo by ma malo zaujať (box???), ani nič originálne (koľko som už videla filmov, kde hlavný hrdina napriek papierovo slabšiemu postaveniu porazí Goliáša?) a ani Meg Ryan nebola až taká geniálna, aby sa len kvôli nej oplatilo pozerať tento film. A napriek tomu nemôžem povedať, že by tento film bol až taký zlý. Priemerný? To áno. Ale pozerať sa naň dalo, ani som sa nenudila, postavy boli sympatické a scenár mi nedrásal žalúdok. Tento film mal asi aj vyššie ambície (ako sa žena snaží prebíjať do mužského sveta, nepriaznivý vplyv slávy a médii na charakter človeka), ale tieto línie boli len naznačené, a preto sa v tomto prípade o filme s hlbším posolostvom nedá hovoriť. ()

Reklama

david666 

všechny recenze uživatele

Napoprvé se mi film líbíl víc, když jsem ho teď viděl podruhé pořád není špatný ale... Meg tady hraje trochu jinou roli, než v ostatních (většinou romantických) filmech a jde jí to tak napůl. Vypadá dobře v každém záběru (někdy to ale podle mě je spíš na škodu vzhledem k tomu v jakém prostředí se film odehrává. Taky Omar Epps mě nějak nevzal - prostě mi není moc sympatický, o herectví se v jeho případě nedá mluvit. Dobře natočené jsou souboje v ringu. Ale jinak jsem Meg fandil - holt v chlapském světe to neměla lehké:-) ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Žádnej další Rocky se nekoná a ani jsem to nečekal. Prostě jen další film, který přibude to ranku průměrných boxerských filmů. Against the Ropes vlastně není o akci, ale spíše o zákulisí boxu, což je příjemná změna, ale příliš to nefunguje. Meg Ryam je dost sexy, ale někdy až moc přehrává. Ostatní herci tak nějak průměr. Nebavil jsem se výslovně špatně, ale že by si snímek získal celou mou pozornost říci nemůžu taktéž. - 5/10 - ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan bojuje za svoj sen päsťami Omara Eppsa. Boxerský film zvláštny tým, že sa v tomto prostredí musí presadiť žena-manažérka spolu so svojím boxerom. Vôbec jej nechýba guráž, dokonca musí krotiť svoje hviezdne maniere. Meg Ryan, ako aj Omar Epps a Tony Shalhoub túto klasickú športovú drámu podržali hviezdnymi výkonmi. Vrcholom filmu je samozrejme finálový zápas, kde outsider musí ísť so svojimi silami nadoraz, aby ukázal, čo v ňom skutočne je. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Aby lepšie pochopila šport, brala Meg Ryan kvôli úlohe Jackie Kallen tri týždne lekcie boxu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama