Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zápletka by snad utáhla i regulérní western, teď do ní akorát Sandler a spol. nasázeli jednu srandu, absurditu či pošetilost za druhou. Naštěstí celkem semknutě a s jistými hranicemi konstantní dementní zábavnosti (ani s hnusně fekálními sranci to nepřehnali). Hlavně se sešla libová titulní partička 6, z nichž každý se chopil šance předvést svou zvláštní schopnost. Mohlo se však krátit, zejména ve druhé polovině už dostavníku často padali koně. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dvojhodinová westernová komédia, ktorá ma ani raz nerozosmiala (a to nepatrím do fanklubu „nenáviďme, unesme a spoločnými silami zabime Adama Sandlera“). Vulgárne, oplzlé a ani vyložene nechutné vtipy mi nevadia, ak sú dobre spracované, ale tu som sa 120 minút nudil a občas to bolo prerušené matným úsmevom a zablúdeným úškrnom. Najviac ma štvalo neurobenie running gagu z indiánskeho chlapčeka, pri každej príležitosti tasiaceho tomahavk. Ale zoskupenie hercov vcelku silné (Lautner, Crews, Buscemi, Schneider, Trejo, Lautner, Garcia, Spade, Nolte, Zahn, Turturro, Lovitz, Swardson). P.S. – Nejde o paródiu na Sedem statočných. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Měli jsme Sedm statečných, Osm hrozných... Tak proč ne Šest směšných. Chápu, že si Adam chtěl natočit western, jen moc nerozumím proč to tahle moc přehnal. Ano, střelenost je jeho druhé jméno a ono to vlastně i funguje. Ale dvě hodiny přestřelil opravdu. Mohl vynechat několik věcí a byla by to solidní komedie. Takhle je to spíš natahovaná parodie, která se s ničím nemaže. Nechybí jeho dvorní herci, fekální humor, střelené fórky a absurdní situace. Ale i tak, je to pro mě podprůměr. (47 %) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nové westerny si nenechám ujít, když má jít o parodii, malinko už váhám, ale pořád si říkám, že to snad průser nebude. Nebyl. Když vím, že scénář psal A. Sandler je to bohužel jen 50-50%, že to bude paráda! Nebyla. Herecké obsazení zaručuje kvalitu, ale taky to, co nemusím. Humor postaven na sexismu a fekálních vtípcích, s tím se dalo počítat. Pak ale už jen silné okamžiky. Jak vznikal baseball, to nemělo chybu. Nebo poker s Wyattem Earpem. Udělal mi radost T. Lautner, kterého bych tady nečekal, ale je super vědět, že si ze sebe umí udělat srandu. Nejde opomenout nádhernou J. Jones. Celkově spokojený, ale znovu si to asi nepustím... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasickej střelenej Adam Sandler. Kluci z jeho party si chtěli udělat parodii na westerny a tak se do toho chopili prostě po svým. Výběr herců bych třeba řekl, že je totálně super. Horší je to ale s vtipem. Normálně Adama snesu úplně na pohodu. Mám ho rád, takže s tím problém není. Horší je to ale v tom, že tady ten vtip je prostě mnohdy nechci říct zbytečně moc, ale spěje to k neskutečný trapnosti...a to i přesto, že Adama mám normálně rád. Kluci chtěli bejt za každou cenu děsně cool a bourat všechny ty westernový kliše, a tak to sypou jak z rukávu. Dvě hodiny jsou ale na takový film zatraceně moc. Abych ale nebyl jenom kritický, tak pár scén tu přeci jen stojí za zmínku. Nejvíce jsem se pobavil asi u Steve Buscemiho. U něj to bylo tak krásně nekorektní, že si to z jeho strany nešlo neužít. Pokud ale chcete lepší parodii na westerny, tak zkuste Manituovu botu, tu si doteď jednou za čas pouštím. A to už také o něčem svědčí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)
  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama