Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu to lehce strádá, ale aj tak je to solidní odvaz, který prostě baví už základním obsazením. Absolutní popírání zákonů o osobním vlastnictví a soukromí, občas zarazí, ale je to prdel. Neřešte nic a jen se bavte. Výchovné praktiky Maca a Kelly jsou zábavné a věřím, že se v nich může najít spousta dnešních mladých rodičů :-) Spokojenost. 3,5* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ešte horšie ako jednotka. Aspoň od Setha Rogena som čakal viac. Pár gagov mu síce vyšlo,ale inak žiadna sláva - nezáživné, nudné a často aj trápne. Chcelo to hlavne lepší scenár a vymenil by som aj pár hercov. Napr. Chloë Grace Moretz sa mi do komédií moc nehodí, ale to je subjektívne, uznávam. Len podpriemer. 40/100 ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,455,765Tržby Celosvetovo $108,007,109 Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,505,226Tržby za predaj DVD v USA $2,677,419║ No otras, taký že som nedokázal ani dopozerať. Prízemný nulový humor, doslova čistý hnoj, humus, bez kúska nadhľadu, tento rok jednoznačne najhoršie pokračovanie. /0%/ ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Až na pár vtipných momentů vcelku průměrná komedie, která nepřekvapí ničím novým, protože všechno už někde bylo. Na druhou stranu svižně odsýpá, má příjemné herecké obsazení a je dobře natočená. Občas ale působí až rodinnou podívanou, což si samozřejmě nerozumí s množstvím vulgarit, takže nevím, co si o tom myslet. Klidně to mohlo bejt ještě o něco "hustější". Seth Rogen dělá v podstatě všechen dobrej humor, ale sám to nemá šanci utáhnout. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Spíše než pokračování trochu nevyrovnaný a upřímně celkem nudný epilog k prvnímu dílu. Sousedi 2 jsou snahou o rekreaci kouzla jedničky, která padá na hubu především díky vlastní snaze být společensky aktuální a korektní, zatímco s minimem invence v podstatě jen převrací zápletku jedničky. Tohle je vyložené zklamání které nezachrání ani těch několik opravdu zábavných momentů. [40%] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama