Reklama

Reklama

RYTMUS sídliskový sen

  • Slovensko RYTMUS sídliskový sen
Trailer 3

Obsahy(1)

Film RYTMUS sídliskový sen vznikal 8 let a zblízka dokumentuje život jedné z nejznámějších osobností česko - slovenské hudební scény. Patrik „Rytmus" Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli romskému původu se nejednou potkal s předsudky okolí. Dnes vydává alba v desetitisícových nákladech, byl porotce Superstar a jeho videa vidělo na internetu víc než 200 milionů uživatelů. Film nabídne i exkluzivní záběry z rodinných archivů; videí a fotografií, doložené osobními výpověďmi lidí z nejbližšího okolí Rytmuse. (Falcon)

(více)

Diskuze

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Perfektne si to vystihol ! Absolútny súhlas celá jeho klientela sú proste nezrelí frajeri ktorí sa hrajú na majstrov sveta a gangstrov. A samozrejme akonáhle sa pokúšaš im logicky vysvetliť prečo Rytmusova tvorba stojí za hovno a používaš normálne zrozumiteľné argumenty tak ťa zasypú všelijakými urážkami a nadávkami a všetko to zaklincujú tou najznámejšou hláškou že vraj mu závidíme keď ho kritizujeme. Ja ako Slovenka sa až hanbím že v našej krajine také niečo počúvame. Totálne dno totálny primitivizmus !

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Tento "dokument" je sračka sračková, jednoznačne to najhoršie čo vyprodukovala naša kinematografia.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Xenon

"Zatím jsem nepotkal normálního člověka, který by jeho tvorbu poslouchal. Vždycky to byl nějaký hydyot s 20 let starým bmw v teplákové soupravě a rovným kšiltem co pracuje někde za pokladnou popřípadě u pásu linky."

 

Já jsem zapomněl, že patříš k honoraci. Nebejt těch "idiotů" za pokladnou, chcípnul by tak vznešenej tvor jako ty hlady:)

na příspěvěk reagoval SONITA

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Vy s tím hodnocením naděláte :-) Důležitý je, že zdravě uvažující člověk ví, že je to odpad a na nějakých procentech nesejde. Vyšší hodnocení než u Kameňáků a Babovřesek mě neřekvapuje, protože cílová skupina těchto filmů (důchodci) není vesměs registrovaná na CSFD, takže tak :-) a Barvo nacpi to aspoň ještě do padesáti diskuzí. Dát dohromady tenhle vyčerpávající článek i vzhledem ke stavu naší polistopadové kinematografie to musela být opravdu vysilující práce :-) Metál za ní nechcete???

na příspěvěk reagoval TheDon

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Xenon

Xenon (hodnocení, recenze)

Zatím jsem nepotkal normálního člověka, který by jeho tvorbu poslouchal. Vždycky to byl nějaký hydyot s 20 let starým bmw v teplákové soupravě a rovným kšiltem co pracuje někde za pokladnou popřípadě u pásu linky. Ale sám Patrika uznávám, kdo by ze sebe nedělal šaška a nedělal takovou "hudbu", když tu má obrovskou, ale šíleně obrovskou masu opravdu obyčejných lidí co mu sypou peníze? Asi né každý, ale spousta dalších by na jeho místo klidně šla. Já asi ne, protože je mi to fakt odporný.

na příspěvěk reagoval Kobain, vegetol.mp

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ano všichni to o tobě už víme, že bezdůvodně nadáváš všem uživatelům, nemusíš nám to tady furt dokazovat. ;-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Tak na čo si sa potom pýtal trolle? Zase iba preto, aby ti na to niekto reagoval a ty si mu mohol nadávať? Kedy už konečne dostaneš rozum...

na příspěvěk reagoval Mire

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

BMW12

A furt zostáva veľa detí, čo tomu napálili plnú, aby to nebolo v čiernej farbe. Zadruhé, poviem to koho volím, keď mi vysvetlíš ako sa dá voliť proticigánska strana a zároveň nekriticky obhajovať rytmusa ako pána sveta, a jeho procigánsky film, kde sa mimo iné hovorí, jak na farbe nezáleží. A nič ti nedonesiem, počkaj si až bude tomio arizovať, retarde :)

na příspěvěk reagoval BMW12

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ale kuloví mě je ta muzika ukradená nikoho neodsuzuju ať si každej poslouchá co je mu po chuti, ten odpad je za tu hnusnou vylhanost přetvářku a reklamu, která kouká z každýho záběru.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

No zase to nepreháňajme, furt ostáva veľa hejterov čo to ani nepozrelo a stejne to ohodnotili. Za druhé povedal by si nám koho volíš ty? A za tretie, kedy mi konečne odpovieš, si sa pýtal kto to chce ako vianočný darček a si mi stále neodpovedal, či mi to donesieš? ;-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

BMW12

Ale áno, synak, pozreli. Preto má aj tak fajne hodnotenie, že si dokument na úrovni Smotánky pozreli a patrične ohodnotili. Ale rytmusa asi neteší, že má fanúšikov ako ty - voličov fašistickej strany :/

na příspěvěk reagoval BMW12

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Teší ma, že aj Rytmusovi odporci si pozreli jeho dokument. Aj vďaka tomu to má taký velký úspech, že ten dokument zaujíma nielen fanúšikov, ale aj hejterov. :-) A tiež ma teší, že tu má takú diskusiu, že sa o ňom neustále diskutuje, síce su tú prevážne trollovia, ale kebyže tento dokument nemá úspech, tak by sa tu tí trollovia nestrápňovali. :-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Wacoslav1

Uživatel BMW12 smazal svůj příspěvek.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

runner85

Som bol zvedavý. Náhodou celkom sranda, keď cela jeho rodina rozpráva, ze si vymýšla, že neutekal z domu a nemal tak zlé detstvo, a on to komentuje na štýl, že "Čo im jebe?" :)

na příspěvěk reagoval runner85

Reklama

Reklama