Reklama

Reklama

RYTMUS sídliskový sen

  • Slovensko RYTMUS sídliskový sen
Trailer 3

Obsahy(1)

Film RYTMUS sídliskový sen vznikal 8 let a zblízka dokumentuje život jedné z nejznámějších osobností česko - slovenské hudební scény. Patrik „Rytmus" Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli romskému původu se nejednou potkal s předsudky okolí. Dnes vydává alba v desetitisícových nákladech, byl porotce Superstar a jeho videa vidělo na internetu víc než 200 milionů uživatelů. Film nabídne i exkluzivní záběry z rodinných archivů; videí a fotografií, doložené osobními výpověďmi lidí z nejbližšího okolí Rytmuse. (Falcon)

(více)

Diskuze

Kaidan

Kaidan (hodnocení, recenze)

Mě by jen zajímalo, proč tu má Rytmus tolik odpůrců.. Protože.

Pokud neposloucháte Hip-hop, Rap tak to vůbec nehodnoťte.. Já taky nehodnotím filmy, kterým nerozumím :)) Hip-hop není jen hudba, je to životní styl..

2. Pokud hodnotíte podle traileru, tak jasně jdete proti pravidlům ČSFD..

Když se podíváte na film, a nelíbí se vám to.. Tak fajn, ale když ještě k tomu nechápete co to Hip-hop je. Tak to vůbec nehodnoťte, protože tomu vůbec nerozumíte!!

No, pak tu jsou tací, kteří to zhodnotí, na základě barvy kůže - Jasní rasisti!! Takový by se měli trestat..

A to ani nemluvím, o těch, co si myslí, že R nic nedokázal.. Proč má asi v názvu RYTMUS.. :)) A lidi, co to uvidí, prostě do toho kina půjdou - jasný důkaz toho, že Rytmus se stal někým :)) Ale vy čtyřicátníci, kteří jste vyrůstali na těch vašich sračkách, to nemůžou pochopit...

Respekt!! To on si zaslouží, už jenom za to, že ví jak vydělat money, už jenom to že tady o něm diskutujete, je důkazem, že se stal opravdovým králem Rapu!!

na příspěvěk reagoval ComicBookGuy, dr.horrible

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

zipexx

my ho nehejtujeme, kvoli zavisti. ked stis proti vetru, ono sa to proste vrati spat. neexistuje zla hudba. kazda hudba si vie najst svojho posluchaca. aj rytmusova. to je jedna vec. ta druha je, ze on sam sa priradzuje k velkym menam hudby, co nie je pravda. a tam zacina ten posmech. on oslovuje hlavne pubertiacke publikum a to mu to zerie. ale dospely clovek sa na tom proste zasmeje. on nepatri k ziadnym legendam ani staliciam. je umenie oslovit siroke publikum, nie len vybranu skupinu, co urobil on. ked urobili dokument beatles, tak kazdy to zral. lebo ta kapela BOLA legenda. ked urobi dokument rytmus, je to len dalsie zarabanie penazi a posilnenie ega. samozrejme fanusikovia to vidia inac.

kolko majitelov penzionov alebo vyrobnych firiem zarobilo na slovensku nasobky toho co rytmus a nepoculi sme o nich. ziadny dokument. ved podla penazi by mali mat snad aj serial. to mas ako s volicmi smeru. pre vzdelanych ludi je smer a fico pohroma a nechapu preferencie 34% no a pre volicov je pan boh. to ale neznamena, ze robi dobru politiku. tak to je aj s rytmusom.

stale je jednoduchsie oslovit jednoduche publikum, deti, pubertiakov ako dospelych. vela dospelych.. tak ako spievankovo. pre teba asi neznamy pojem, ale ti dvaja robia hudbu pre deti a kazde vystupenie je vypredane do sedadla. tiez zarobili majland. a nepocul si o nich lebo nemaju velku hubu pre nic. a takych prikladov tu je habadej. aj na malom slovensku. len rytmus si mysli, ze je top. no nie je..

cize ano. rytmus je profesional a ide po peniazoch. ostatne ho nezaujima. dodava produkt, ktory budu ludia kupovat. nehladaj za tym nic realne. vsetko je marketing. osobne nepoznam nikoho nad 25 co pocuva rytmusa. ale taky beatles pocuvaju ludia od 10 do 100+ rokov. chapes ten rozdiel? jedni aj druhi si hovoria ze su legenda. len pri rytmusovi to ide z ust jak cez smirgel papier..

je zrejme, ze za 15 rokov si na rytmusa nikto nespomenie. zato docolomansky, svěrák, U2, di caprio, ci bambulka tu budu s nami snad na veky.

ked ti uz doma poda klucku od zachodu, tak ludom proste ide na nervy. media ho vsade pretlacaju, lebo peniaze. 

to co dokazal on, dokazalo XY ludi. zarobit na hudbe. aj na ceskoslovenskej scene.

a ten dokument hodnotilo mnoho uzivatelov aj po filmovej stranke. precitaj si vsetky komentare. je ocividne, ze reziser to nezvladol.

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

toto sa tu snad kazdu minutu meni z 29 % na 30%, modra do sedej zony :D

zipexx

zipexx (hodnocení, recenze)

U tohohle dokumentu (v komentářích a diskuzi) se jasně ukazuje, kolik zbytečných uživatelů má CSFD. Navíc jeden závistivý rasista vedle druhého. Je smutné, jak na R hejtujete, přitom jste nikdo nedokázal ani zlomek toho, co on.

Nejsem žádný jeho zastánce, ale nebudu o něm říkat, že je kokot, jenom proto, že jeho tracky už nestojí za nic. Všichni by měli respektovat kohokoliv, kdo něco dokázal. Ale chápu, že ty děti, co tu na něho nadávají, musí teprve dospět a přijít si na to samy.

senin

senin (hodnocení, recenze)

Tak sme konečně poslali Rytma tam kam patří, do Černo-šedé zóny nejhlubších braků. Za to vás chalani príde RYTMO zajebať.

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

FreNkY.oNe

Do téhle diskuse chodím jen pro pobavení ale tohle... To je zase výser. "vypracoval se sám z nuly" A kdo kurva ne? Většina lidí se vypracovala z vajíčka a spermie na komplexní organismus a nikdo to nikomu necpe... A dál... Jak kurva můžeš vědět že je Rytmus šťastnej? Tos poznal podle toho jak vystupuje na veřejnosti? A Rytmus určitě nepotřebuje něčí nenávist spíš něčí prachy...
Mimo to, Rytmuse moc neznám a jde nějak mimo mě, ale vážně na tohle lidi chodí do KINA? o.O

Příspěvek byl smazán administrátorem.

provitamin

provitamin (hodnocení, recenze)

No to sme sa dožili že takýto klenot dávajú v slovenských kinách... Ešte nikdy som nemal také silné nutkanie ohodnotiť niečo čo som ešte nevidel, bolo by to hodnotenie na základe traileru a očakávaní, ale neznížim sa k tomu ani tentokrát, aj keď s veľmo silným sebazaprením. A najhoršie je, že týmto sajrajtom zaserú kino 3 dni po sebe a tým zaberú miesto lepším filmom.

adrian.dep

adrian.dep (hodnocení, recenze)

Film som videl včera Praha -Andel.Skoro vypredané sál polka deti a ostatný do 30.r.Jasné ,že tam bolo aj pár romov ale tých kulturnejších.K filmu je jasné,že to bol geniálny market. tah.Ten film bude mat zarobené slušné peniaze!Myšlienka nebola špatná,chcel trochu v spoločnosti ukazat,vztahy v neúplnych rodinách a zaroven ukazát,že sa navzdory osudu vypracoval skoro sám! Priznal tiež sám, ked už ma slušné peniaze, tak cíti tlak a v súkromnom živote je citlivy človek!Škoda,že sa viac  neprepracoval tento dokument! 60%

hrochopier

hrochopier (hodnocení, recenze)

rytmus je proste vyjebaný kokot a poprosím diskutujúcich udeliť odpad čo najskôr pokiaľ tak ešte neučinili, nemusia to ani pozerať

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

FreNkY.oNe

Nemyslím si, že cieľom umelca, je byť za každú cenu neustále riešený, a už vonkoncom mu nevadí toľko negatívneho blata, čo sa naňho nakydá. Pokiaľ to samozrejme nieje celebritka, ktorej o nič iné, ako známosť nejde. Pekne využil svoju šancu, to je všetko. A nie som voči nemu zaujatý, preto že je bohatý a slávny a neviem čo.. Jeho hudobná výpoveď má takmer nulový umelecký potenciál, takže nemám čo riešiť.

senin

senin (hodnocení, recenze)

Týýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý vole starej Rytmo to vytáhl do Modrý zóny. Satanáš se musí v pekle chechtat jak ďábel. No pade ze sázky s kámošem v hajzlu, sem doufal, že to nad 20 nepůjde. No očividně je na ČSFD dost cigánů.

FreNkY.oNe

FreNkY.oNe (hodnocení, recenze)

Keď sa naučíš čítať a budeš aj rozumieť tomu čo čítaš tak mi môžeš odpovedať :D Zatiaľ radšej nechaj prsty mimo klávesnice a myšlienky v hlave ak nejakú máš :D a ak to mal byť pokus o vtip tak to moc nevyšlo :( skús znova rád sa pobavím :D Pekný večer :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

FreNkY.oNe

FreNkY.oNe (hodnocení, recenze)

Najväčšia sranda na tom je ako to tu a aj všade všetci riešia :D haha tak sa smejem na vás lebo presne toto Paťo chcel aby bol sledovaný a riešený :D Môžete sa aj pojebať s tou nenávisťou čo cítite aj tak s tým nič nespravíte :D :D Rytmus je super človek a nuly čo ho tu alebo inde riešia v negatívnom svetle on môže jebať a ráno s úsmevom vstať, pričom vy s depresiou :D Žiť s úsmevom na tvári znamená neriešiť a nevyhľadávať čo mi robí nervy a zlú náladu a vy čo to robíte budete nasratý stále :D Tak to kľudne riešte ďalej aj tak nič nezmôžete  a Rytmus bude len rád pretože Potrebuje vašu nenávisť :D Zdar :D PS: A nehnevkajte sa už toľko lebo vás s toho raz jebne :D 

na příspěvěk reagoval JohnMiller, Inirdin

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ja tiež. priemerní idioti ..... populisti ... úchyláci, trestanci, kreacionisti ... dlho dlho nič ....a na spodku nazi špina :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

zas to nepreháňajme. rytmus je len debil. ľudský odpad je napríklad tuna darthshitious

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama