Reklama

Reklama

RYTMUS sídliskový sen

  • Slovensko RYTMUS sídliskový sen
Trailer 1

Obsahy(1)

Film RYTMUS sídliskový sen vznikal 8 let a zblízka dokumentuje život jedné z nejznámějších osobností česko - slovenské hudební scény. Patrik „Rytmus" Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli romskému původu se nejednou potkal s předsudky okolí. Dnes vydává alba v desetitisícových nákladech, byl porotce Superstar a jeho videa vidělo na internetu víc než 200 milionů uživatelů. Film nabídne i exkluzivní záběry z rodinných archivů; videí a fotografií, doložené osobními výpověďmi lidí z nejbližšího okolí Rytmuse. (Falcon)

(více)

Diskuze

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

runner85

Úspech filmu sa ráta podla toho kolko ludí nanho príde do kina, tzn. podla toho kolko zarobí. Prekvapuje ma, že si to nevedel, kedže sa tu prezentuješ ako filmový fanúšik, pričom si ani nevedel, kto doteraz držal rekord v slovenských kinách.

na příspěvěk reagoval lubos.cermak, runner85

lubos.cermak

lubos.cermak (hodnocení, recenze)

Proc ten nazev neni vice na telo? Treba "sen z bytovky", anebo "nemanzelske dite z Luniku 9".

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

BMW12

neznalí ľudia :)

povedal blbeček, čo volí okamuru a počúva rytmusa. laslo, tvoja hlúposť ma nikdy neprestane udivovať

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

runner85 , runner85

Ty asi niesi filmový fanúšik, kedže nevieš podla čoho sa ráta úspech filmu. Naviac tu trepeš, že vraj doteraz mal rekord v slovenských kinách film Babovřesky. Čož není pravda! Doteraz rekord držal dokument 38 o Pavlu Demitrovi. A takýto neznalí ludia potom majú tuna hodnotit filmy... katastrofa!

na příspěvěk reagoval dr.horrible, runner85, runner85, JohnMiller

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

BMW12

jj, doteraz mal ten rekord najkrajší film všetkých čias Babovresky ... a do rovnakého koša patrí určite aj toto :D 

na příspěvěk reagoval BMW12

adrian.dep

adrian.dep (hodnocení, recenze)

To jak je společnost na hraně je vidět tady!Kdyby se to hodnotilo kulturně tohle číslo by tam nebylo!Když někomu nepřejete ani Vám nebude!Film není na odpad!

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

BMW12

Ja s tým nepotrebujem vôbec nič urobiť. Mňa povrchné veci ako koľko to zarobilo, či to prekonalo návštevnosť, vôbec netankujú. V umení ako takom mi ide o výsledný produkt, a ten ako čítam, za veľa nestojí. Ja mu tento jeho druh "slávy" vôbec nezávidím. 

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

JohnMiller

Film prekonal slovenský rekord a mal najvačší počet divákom v úvodnom víkendu, to je ten najvačší úspech. ;-) A tvoj argument, že tuna má hodnotenie 28% je velmi smiešny, pretože polovica uživatelov tento dokument nevidela a dali tomu aj tak odpad. Ale to nemení nič na tom, že Rytmus sídliskový sen zarobil a zarobí pekné peniaze a má obrovský úspech. Tak to je a vy s tým nič neurobíte. :-)

na příspěvěk reagoval JohnMiller, runner85

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

BMW12

28% rozhodne nieje úspech, skôr hanba. To, že na to idú ľudia do kina a zarobí to, je vec  druhá, ale asi to nezíska na festivaloch ocenenia ako napríklad HRANA 

na příspěvěk reagoval BMW12

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

To je ta nejlapešia odpoved vám hejterom :-P Je vidno, že to je len tuna v diskusii pár bezmozkov, čo nanho nadájú. A velice to ma to teší, že má tento dokument taký úspech, lebo Vám musí puknut srdce od závisti. :-)

na příspěvěk reagoval JohnMiller, runner85, dr.horrible

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

JohnMiller

Já jsem křesťan. Nikde tu nenajdeš, že bych někoho napadal nebo vyhrožoval. Zjišťuji přes managment důvod BANU a budu zde tak dlouho, dokud ho nezjistím. Vypadá to na důvod, že jsem dal tomuto filmu ODPAD. To je supr důvod na ban viď? Ale že Stoka vulgárně napadá lidi, to je zcela v pořádku? 

na příspěvěk reagoval Pentik

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Stoka, žádám omluvu. Nemůžeš si na internetu dovolit jen tak někoho urážet. Vždyť to může být už skoro porušení zákona. Teď se mi veřejně omluvíš za ty vulgarismy vůči mě. Na tebe jsem nikdy nereagoval ani nevšímal. Vůbec o tobě nevěděl. Jsi tu krátkou dobu a chováš se jako vulgární člověk. Za toto se mi omluvíš.

 (hodnocení, recenze)

Methew

Nechme to tak.
Stallone: Nejsem zvědavý na kecy retardovaného jedince. Mě to tu patří, ale toho si všimnout ani nemůžeš.

na příspěvěk reagoval Stallone

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Nebudu se ti omlouvat Stoko. To od tebe žádám satisfakci za vulgární urážky a napadání.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

STOKA, času mám dost. Ty tu jsi od roku 2011 a chováš se, jak kdyby ti to tu patřilo.  Pokud za mým BANEM stojíš ty, budeš mít reklamu. Já tu budu každý den.

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

A čím je viac? :D Svojou negramotnosťou? Tým, že spraví všetko pre peniaze ako nejaký hnusný buzerantský egoista? Však je to úplná falošná tvár negramotného kríženca, resp. v hanlivom označení je to len sprostý bastard.

Uživatel Stallone smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama