Reklama

Reklama

RYTMUS sídliskový sen

  • Slovensko RYTMUS sídliskový sen
Trailer 2

Obsahy(1)

Film RYTMUS sídliskový sen vznikal 8 let a zblízka dokumentuje život jedné z nejznámějších osobností česko - slovenské hudební scény. Patrik „Rytmus" Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli romskému původu se nejednou potkal s předsudky okolí. Dnes vydává alba v desetitisícových nákladech, byl porotce Superstar a jeho videa vidělo na internetu víc než 200 milionů uživatelů. Film nabídne i exkluzivní záběry z rodinných archivů; videí a fotografií, doložené osobními výpověďmi lidí z nejbližšího okolí Rytmuse. (Falcon)

(více)

Diskuze

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Myslím že ta mrdka co mu teče na plakátu po tváři patří Prometheovi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Space13

Space13 (hodnocení, recenze)

Kluuud deturence, kazdy ma pravo na svoj nazor. Musakle ked neveris tak neveris, su to tvoje pocity. Ja mam iny nazor. Poznam zopar ludi, ktory boli chtiac nechtiac toho sucastou. A s istotou mozem prehlasit, ze je to naozaj. Ano on bol vzdy navonok pozer a aj bude. Ale verte tomu, ze tie emocie co su v tej hotelovej izbe su urcite prave....

na příspěvěk reagoval JohnMiller, Wacoslav1

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Space13

A ty si myslíš že je to všetko naozaj? Tomuto "umelcovi" sa nedá uveriť ani nos medzi očami. Čakal som že sa na tom aspoň trochu zasmejem, ale nič. Je to totálna sračka a ako zakomplexovaný voči nemu sa teda necítim ;)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Space13

Zakomplexovanej mrzák??? No ty si dobrej vocas. Já nejsem žádnej hejtr Rytmuse, ale musím zodpovědně prohlásit, že odpudivější pózu a reklamu na totálně namachrovanýho čuráka jsem ještě neviděl. Co je tam přesně za skvělý myšlenky??? Nemá to scénář, nemá to dramaturgii, všechno je tam jenom naoko a na přetvářku. HNUS!!!

Space13

Space13 (hodnocení, recenze)

Som z PN a ani z ďaleka som neni jeho fanusik. Ale musim UZNAT, ze ten film je ozaj skvelý. Ma to srdce, ma to veľa pekných myslienok a nehovoriac o odvahe akú musí mat,  takéto niečo natocit. Fakt klobuk dole a prajem mu dalej vsetko lento najlepsie. A kazdy zakoplexovany mrzak co dal na toto odpad, len sam ukazuje svoj kvocient svoju zahrkotať a zakomplexovanosť....

na příspěvěk reagoval JohnMiller, Wacoslav1, Mire

realvyhul

realvyhul (hodnocení, recenze)

On na to vážně někdo šel do kina? To chce mít řádně nasráno v palici.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ti topeři na ten film vůbec nešli mám ten pocit tady... B)

 

Existují i černé hodnocení? Né jen ty šedé? :D

Reklama

Reklama