Reklama

Reklama

RYTMUS sídliskový sen

  • Slovensko RYTMUS sídliskový sen
Trailer 2

Obsahy(1)

Film RYTMUS sídliskový sen vznikal 8 let a zblízka dokumentuje život jedné z nejznámějších osobností česko - slovenské hudební scény. Patrik „Rytmus" Vrbovský vyrůstal v obyčejné rodině na sídlišti v Piešťanech a kvůli romskému původu se nejednou potkal s předsudky okolí. Dnes vydává alba v desetitisícových nákladech, byl porotce Superstar a jeho videa vidělo na internetu víc než 200 milionů uživatelů. Film nabídne i exkluzivní záběry z rodinných archivů; videí a fotografií, doložené osobními výpověďmi lidí z nejbližšího okolí Rytmuse. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (198)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Jak jsem od toho nic moc nečekal, tak jsem ve výsledku docela spokojený. Nutno říct, že Sídliskový sen je především pro Rytmusovy fanoušky - zaměřuje se na hledání původu, vztah s rodiči a okolnosti vzniku některých songů, samotná cesta na vrchol showbusinessu či velké koncerty se tolik neřeší. Ale i když rozhodně hardcore fanda nejsem, vůbec jsem se nenudil. Líbila se mi forma, kde Rytmus sám komentuje skutečnosti zobrazené v dokumentu, u některých momentů jsem se dokonce i zasmál. Mohlo to být bez pochyby zpracované lépe, ale tak nízké hodnocení (v tomto okamžiku 27%) je těžce mimo. To se zas místní vznešení intelektuálové projevili... ()

Jolee 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem na to šla z prdele, protože jsem ve své prudce inteligentní hlavince tušila, že to asi bude sračka. Byla. Hodina a půl snahy o přesvědčení, že Paťo měl těžké dětství. Vyrostl na sídlišti s mámou, která ho milovala a miluje, a svým otčímem. V 18 letech zjistil, že jeho otec je cikán. Toť vše. Žádnou sílu příběhu necejtim, protože je to jen nafouklá bublina vyčpělých emocí. Závěr snímku, tedy Paťova výprava do Indie, snad ani není třeba komentovat. Jedna hvězda za vtípek o Darince, pobavil. ()

Reklama

Brunky 

všechny recenze uživatele

Nebudem vypisovat všetko prečo si myslím že tento dokument nebol dobrý, iba jednu vec si nemôžem odpustiť. Celý názov filmu je zavádzajúci. Toto nieje žiaden film o ,,rytmusovi,, jeho začiatkoch, kariére a pesničkách. Je to film o Patrikovi, jeho osobnom živote, aký je, bez jeho mediálnej stránky. Pre to nechápem názov. 2* za časť z Indie :D ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Do kina by som na to neišiel, doma mi to neublížilo. Paťo je sympaťák a jeho ujebané motivačné videá na youtube sú mojím pravidelným šálkom čaju, takže mi je trocha ľúto, že sa aj tento dokument neniesol v podobnom duchu. Nebudem nejako extra nadávať na banálnosť jeho existencie či jeho vyprázdnenosť, je to hlavne pre fanúšikov. ()

Khalesi

všechny recenze uživatele

Niekto vyrastá bez otca a niekto bez matky. Niekoho šikanujú, alebo ponižujú, či už pre národnosť, pre rasu, alebo aj kvoli akejkoľvek inej odlišnosti od stáda. Nie každý však preto zo seba potrebuje robiť hrdinu, alebo mučedníka, hlavne hrať to na efekt. Takýto je život drahý Rytmus, to si nevedel? Nie len tebe sa dostalo sklamaní, všetci sme na tom rovnako, keď skončí naše detstvo, pretože všetci žijeme v tejto degenerovanej civilizácii. Nie je tvoja chyba, že si tupý, že nemáš ani za mak vkusu, alebo súdnosti. Bohužiaľ, ale tvojou chybou je, že tieto komerčné, materialistické a prázdne nezmysly tlačíš do hláv už tak zblbnutým a ovplyvniteľným puberťákom. Kurvíš mi rodinu, pretože moja neter tieto tvoje sračky počúva a má z toho v hlave taký bordel, že nevie, kde je sever. Je fakt, že spoločnosť v ktorej je toľko vymletých jedincov, že z teba v podstate urobili milionára, je už totálne v najhlbšej žumpe. Nesmierne ma mrzí, že niečo tak primitívneho, ako si ty a tvoje texty, ovplyvňuje toľko mladých. Lepšie využitie by si našiel, ako chýbajúci článok v evolúcii človeka, aspoň by si potom nemusel vyvreskovať o Bohu, keby si sa lepšie pozrel do zrkadla, videl by si, že Boh neexistuje. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Podľa štatistík z roku 2020 svojou návštevnosťou 32 998 divákov sa stal dokument najnavštevovanejším slovenským dokumentom v Čechách od roku 1993. (Raccoon.city)
  • Dokument se natáčel v letech 2007-2014. (Duch217)
  • Počas natáčania vznikali veľmi vypäté situácie medzi Patrikom, rodinou a štábom. Patrik dokonca celý projekt stopol a film sa na pol roka ocitol na mŕtvom bode. (Kefas21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno