Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Going In Style" je presne ten typ komédie, akú som už dávno nevidel. Kedysi ešte v čase 80s a 90s nepotrebovali byť filmy pre to, aby nás rozosmiali vulgárne alebo sprosté. Stačilo len mať nápad a potiahnuť ho v správnych možnostiach. A vybrať do hlavných rolí Freemana, Caina a Arkina bolo absolútne vynikajúce. A musím povedať, že aj spôsob, akým je film režírovaný a spôsob, ktorým sa nás snaží rozveseliť nie je najhorší. Chápeme motívy, film nikdy neprestrelí, nikdy nemám pocit, že sa nesnaží a hlavná trojica je absolútne vynikajúca. Spolu im to ladí. Nie je to síce film, z ktorého človeka odpadne nad jeho genialitou, ale rozhodne je to príjemnou komédiou, ktorú odporúčam vidieť. Už len čisto z dôvodu, že uvidíte troch skutočne talentovaných 80-tnikov spolu. A čo je zlé na niečom takom? Hodnotenie: B ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Musím nejdříve říci, že původní film, který posloužil jako předloha, jsem neviděl. Loupež ve velkém stylu je nadmíru pohodový film. Nejdříve sledujete strasti tří starých mládenců, kterým tento systém nesvědčí a moc jim nepomáhá. Žel, to je skutečnost i v naší zemi a každý z nás to budeme řešit. Tím nenabádám naše letité, aby šli vykrást nejbližší banku! Film mě bavil ve všech vrstvách. Přípravy na krádež, samotné provedení přepadení a finální vyšetřování. Navíc, jak to ti „mládenci“ provedli – neskutečné. Je nutné to brát trochu s nadhledem, ale jako komedie a příběh třech důchodců, kteří si vezmou to, co je jejich, to funguje náramně! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Asi sa vrátim za bar. Tam by sa mi to nestalo.“ Aký trailer, taký film. Nezáživný, predvídateľný, nevtipný, silený, neoriginálny, nudný. Osemdesiatnici Caine, Freeman a Alan Arkin (a sedemdesiatnici Ann-Margret a Christopher Lloyd) v tom určite hrali len preto, aby si užili spoločné nakrúcanie, požúrovali, pokecali, zaspomínali na Batmana a podobne. A Matt Dillon sa v tom nejako stratil. Prvú hodinu som bol vyložene otrávený a seriózne som uvažoval nad tým, že sa počas pozerania naučím štrikovať, zašívať ponožky alebo poskladám 1500-dielne puzzle. Našťastie, práve keď som bol s nervami v koncoch a chcel som začať pani manželke hroziť rozvodom (nápad pozrieť si tento film bol jej), nadišla posledná polhodina a snímka úplne nečakane chytila dych. Nie, heist movie zázrak to nie je ani omylom, ale oproti strašnej prvej hodinke to začne ku koncu správne odsýpať, je to svižné, zábavné a celkom šikovné, možno dokonca aj jemne dojemné. A i Matt Dillon sa v poslednej tridsaťminútovke našiel. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

E.T. scéna ma zabila. Hodinu a pol dlhý film má rýchly spád a divák sa u neho nenudí. Vtipy sú chytré a pobavia každého. Čo je na celom príbehu najvýraznejšie a drží ho pohromade, sú traja hrdinovia a najmä ich predstavitelia. Bez Caina, Freemana a Arkina by to jednoducho ani zďaleka nebolo ono. Z ich výkonu je takmer jasné, že ich vzťah je taký aký je na plátne, je aj v skutočnom živote. Lúpeži vo veľkom štýle nechýba ani ľudská stránka príbehu, vďaka ktorej dostáva snímka na trochu väčšej váhe. Celkovo je to pohodová, tak trochu akčná komédia, ktorá nesklame ani neurazí a určite stojí za pozretie. Komédia, akú by dnes už v kinách bohužiaľ asi málokto čakal. Skvelá ústredná trojica aj ostatné postavy, vtip za vtipom a pritom zároveň ľudský a citlivý príbeh, rozumná stopáž a výborný soundtrack, vďaka ktorému to všetko má spád od začiatku až do konca. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, moderní především, které ani skvostné herecké obsazení z (pod)průměru vytáhnout nedokáže. Film sledujete, neuráží vás, ale po projekci jediné co si řeknete je: "Proč jsem na to vlastně koukal?". Zbytečnost, která nežije, ale události se v ní dějí proto, že to tak Melfi napsal. Respektive opsal... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Producenti po scenáristovi Theodoru Melfim původně chtěli, aby scénář předělal a upravil příliš pozitivní konec, ale autor si stál za svým. (inachisio)
  • Natáčelo se v New Yorku, konkrétně v částech Brooklyn a Queens. (PaTeXx)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama