Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Celkem zábavná dědkovská komedie ve který se předvedli některý prověřený starý dobrý páky. Příběh je uvěřitelný tak trochu ze života může se to stát i vám, ale asi nebudete mít koule na to s tím něco dělat. Nicméně zůstanu u lehce nadprůměrného hodnocení hlavně z důvodu, že film není tak úplně originální, ale jedná se o další remake. I když jsem původní neviděl, tak to musím zohlednit.60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Väčšinou takéto filmy o bankových prepadoch moc nemusím, ale že to malo takéto slušné herecké obsadenie a režíroval to Zach Braff, tak som sa na to napokon dal. Bola to v podstate skôr taká oddychovka - nič mimoriadne prevratné, ale zas ani žiadny brak. Niektoré scénky a neustále doťahovanie sa hlavných aktérov boli nadmieru vydarené, no dejová línia bola na môj vkus až príliš priamočiara a takmer bez prekvapení. A to pri filmoch o vykrádačkách baniek býva dobrým zvykom do toho zamiešať aj väčší kus napätia a zložitejšie zápletky. Ale čo už, aj tak to malo vcelku fajnovú atmosféru. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zase jsem se jednou postavila na stranu zločinu. V tomhle případě tam budu stát s ledovým klidem a pěkně dlouho s kávičkou v ruce. Staříci jsou sympaťáci. Tahle trojka se povedla. Zvlášť Michael Caine byl výborný. Moc jsem jim to přála, aby se jim to povedlo udělat. Doufala jsem, že u toho nikdo nedostane infarkt nebo tak něco. Je to taková jednoduchá jednohubk, akorát pěkně do pusy a slupnout . ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Len by ma zaujímalo, ako sa pri sledovaní musí cítiť dôchodca, ktorý sa potýka s podobným pálčivým problémom, ako hrdinovia tohto snímku. Ponoriť sa do toho a rozpitvať to do dôsledku, bude desať odpadov! málo. S rovnakým námetom sa núkalo ísť inou cestou, kráčať v objatí iného žánru. To by bola katarzia... Ale veď dobre, nech sa páči - Hollywood. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ve skrytu duše jsem doufal, že trio dědků zapomene na artrózu, v čemž jim snad pomůže kamarád Alzheimer a rozjedou poslední respektive jedinou loupež ve velkém stylu. Bohužel těmto komediím se senilním ansámblem asi není přáno, neboť to vždycky dopadá víceméně špatně. V 96 minutách se objeví cca 3 skutečně vtipné scénky a jinak kromě nudné přípravy na loupež, která ač provedena celkem chytře, nenabídne film zhola nic. Možná by pomohlo, kdyby si dědoušové promítali před natáčením Heat :-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama