Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední díl spessartské trilogie. Strašidla se vrací z vesmíru a přistávají u zámku, kde naleznou nešťastnou Anneliese (Liselette Pulver). Její snoubenec právě upřednostnil manévry před svazkem s ní. Strašidla nabídnou Anneliese svou raketu, aby ho mohla dohonit. Vinou nehody však putují časem, a ve všech dobách které navštíví, muži váhají mezi válkou a láskou k ženě. (Jezinka)

(více)

Recenze (39)

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to sice už tak trochu vaření z vody, navíc s částečně novým obsazením, nicméně je tu stále ještě přítomno ono specifické spessartské fluidum pohodové zábavy, která nelpí na logice ani fyzikálních zákonech. Příběh je sice řídký a slouží spíše jako kostra pro několik variací téhož tématu v různých časech, ale na druhou stranu je to vše proloženo řadou vydařených, byť nijak třeskutých, vtípků (trubadůrská soutěž, pás cudnosti) a některých vůbec ne špatných písniček. Své kouzlo má i z dnešního pohledu úsměvná vize budoucnosti. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ještě nedávno měl poslední díl trilogie Spessartských strašidel své kouzlo. Jestli ho má i v 21. stoletím si nejsem tak úplně jistý, ale doufám v to. Samotný díl však působí možná trochu jako samotná epizoda s pozměněnými postavami a několika drobnými změnami oproti původnímu konceptu. Možná škoda, ale nevadilo mi to. ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele

Třetí a závěrečný díl série. Ale už slabší. Ale co by byla trilogie bez třetího dílu. :) Ještě dodám k celé trilogii. Dabing se opravdu povedl a to se vším všudy a to myslím i s písněmi. To se málokdy umí. A tenkrát jsme to jako že vážně uměli. To byla doba, kdy strašidla byli Spessartu a dabing předčil originál: Mrazík ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to dosť prekombinované, zbytočne naťahované a z celej trilógie najviac detinské. Neviem prečo v tých dobách, mal niekto vôbec nápad, týmto detským prístupom zvýrazniť túto sériu. Paradoxne v tej ére nežili zdegenerované náhražky ľudských bytostí, ale asi niekto z tvorcov tušil, že príde doba horšia, ako tá z roku 2067 z tohto filmu. ()

Pavelpi 

všechny recenze uživatele

V posledním díle cestuje " komteska" časem a hledá svého ženicha.Ze všech tří dílů musím hodnotit nejvýše tenhle.Člověk se u něj docela pobaví,hlavně vizí budoucnosti,která se nám v roce 1967 nepřipadala tak strašná.Někdy je i docela pravdivá jako například mírový parlament je podobnost čistě náhodná. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama