Reklama

Reklama

Sněhová královna

(TV film)
  • Rusko Snezhnaya koroleva

Obsahy(1)

Stará pohádka moderním způsobem: Kay a Greta žili v Moskvě, od dětství byli přáteli a nyní se chtěli vzít. Ale během výletu těsně před svatbou potkal Kay ledovou krásku - a zoufale se do ní zamiloval. S Gretou se rozešel a ... (TV Barrandov)

Recenze (5)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak ale toto ruské pseudopredstavenie bolo naozaj zlé. Pokus o modernú snehovú kráľovnú, ktorý v konečnom dôsledku vyšiel neskutočne hlúpo a trápne. Nesympatickí herci - až na samotnú snehovú kráľovnú. Podľa mňa je toto skôr zosmiešnenie rozprávkovej klasiky ako jej moderné poňatie. Veľmi slabé. 20 % ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pohádkám všeobecně, snad s výjimkou Popelky, moderní kabát nesluší. Tato navíc neoslňuje hereckými výkony, výpravou, hudbou ani humorem, zato je obohacena o pašování drog. Vydržela jsem se dívat do konce, protože jsem stále čekala na nějakou vtipnou pointu. Marně. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, nakonec se i ruská kinematografie pustila do předělávky jedné známé pohádky a to zasazením příběhu do dnešní doby. V tomto případě ale upustili od efektivního fantasy příběhu a šli na to ryze v jednoduchém televizním hávu. A tak tento snímek ve své podstatě potěší snad jen milovníky nekonečných telenovel. Znamená to tedy, že prioritou jsou především jen konverzační výstupy, a podivné hromadné scénky. Na divadelních prknech by to snad vyniklo, ale tady to vypadá naprosto úděsně. Pro televizi dobrý, jinak pryč od toho. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama