Reklama

Reklama

Sněhová královna

  • Rusko Sněžnaja koroleva (více)
Trailer 2

Animovaný příběh natočený na motivy světoznámé pohádky od Hanse Christiana Andrsena. Sněhová královna uvalí na zemi kletbu a všude zavládne nekonečná zima. Neutichající polární vítr ochladí lidská srdce a z nich se vytratí všechna radost. Děvčátko Gerda spolu s fretkou Lutou a skřítkem Ormem se vydají na dlouhou cestu do paláce Sněhové královny, aby zachránili jejího bratříčka Kaye a navždy vysvobodili zemi z věčného sněhu a mrazu. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (46)

hepi_ 

všechny recenze uživatele

Nemá zmyslel porovnávať túto rozprávku s Frozen. Je to ako porovnávať jahody s hruškami. Rozprávka ako celok ujde. Bol som na tom v kine s päť ročnou neterou a miesta mi sa bála. A boli to práve tie pasáže, na ktorých zrejme autori čakali inú reakciu. Hudba bola nevýrazná a animácia bola slabá. Obsahovo však nad priemer_láska, priateľstvo, humor 60% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tahle Sněhová královna je hodně poupravená klasika od H. Ch. Andrsena. Kay a Gerda už tu nejsou kamarádi, nýbrž sourozenci, tak to bych ještě skousl. Ovšem do děje přidaní troll s mluvící lasičkou ve stylu Madagaskarů a podobných filmů, tak to je už moc. Chápu, že jsou tu úmyslně přidaní, aby rozveselili děti a zároveň okořenili děj, ale mě se to prostě nelíbí. Naopak to dělá tuhle klasickou pohádku i pro dospělé hodně dětskou. Ovšem dětem se to podle mě může hodně líbit. Převážně ta animace, která je krásně barevná. [792. hodnocení, 44. komentář, 59%] ()

Reklama

Chmur 

všechny recenze uživatele

Ale tak šlo to. Příběh je takovej podivnej hybrid na motivy Andersenovy pohádky, ale dá se to vydržet. Animace byla, řekl bych, průměrná. Nelíbilo se mi ztvárnění královny a trolla, ale to je otázka vkusu, hádám. Ovšem hlavním plusem je závěr. Celkem jsem čuměl. To mělo fakt grády. Perfektní spojení hudby a akce. Velmi povedené. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé prepracovanie Andersenovej klasiky, ktoré prišlo nečakane z Ruska. Do príbehu boli pre potreby súčasného publika včlenené vtipné (troll) a roztomilé (lasička) postavičky a celkom to fungovalo. Na môj vkus tomu trochu chýbal drive, ale vyložene zlé to zas nebolo. S čím sa ale treba zmieriť je citeľne horšia kvalita animácie, ktorá je dlhé roky vzdialená od západnej produkcie. 5+/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Do tohoto animáku jsem viděl pouze jeden ruský animák a to byla neskutečná sračka takže hodně velké zlepšení. Bohužel filmu chybí humor a vtipné postavy (ten trol mě vtipný nepřišel, ale děti do 7 let budou nadšené) a i dialogy a některé scény váznou. Například král co chce rozřezat Gerdu dat půlku svým dětem a nakonec radš podpálí vlastní zámek než, aby se dělil je velký úlet i na animák nemluvě o psycho ženské a jejími květinami . Nejvíce zde zamrzí hudební stránka, která nic nenabídne jediná ukázka jakéhosi songu přijde až na konci. 60 procent takový Frozen nabídl daleko lepší zpracování. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama