Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument o diváckém rekordu MS v ledním hokeji v Praze a Ostravě a loučení Jaromíra Jágra. (Česká televize)

Recenze (20)

korok 

všechny recenze uživatele

Konečně zase dobře (vzhledem k některým starším dokumentům o MS) zpracované sestřihy zápasů - žádné pouhé zpomalovačky ale situace plynule zobrazeny, tak jak to člověk viděl live v televizi. Samozřejmě s nezbytným komentářem Roberta Záruby. Tento způsob sestřihů velmi oceňuji. Škoda přeškoda, na tomto MS jsme si zasloužili medaili. Bohužel v bojích o medaile nám jaksi zvlhl střelecký prach. Zůstává zde pachuť z (zřejmě nesprávně) neuznané kontaktní branky v semifinále s Kanadou. Kdo ví, jak by to nakonec dopadlo, mohlo být ještě drama. Na toto MS budu mít vždy hezké vzpomínky i díky osobně navštívenému čtvrtfinále ČR - Finsko v O2 aréně, kde byla neskutečná atmosféra. Jsem rád, že mi to tento dokument připomněl, včetně dalších utkání. A pokud se postaví slibovaná nová aréna i v Brně pro 12 000 diváků, tak nemám strach o to, že tento divácký rekord v počtu zmiňovaných 741 690, naše země ještě v budoucnu navýší. A třeba u toho bude i Jarda Jágr! :-D Zatím stále válí za Kladno, i když mu již, v době, kdy píšu tyto řádky, táhne na padesát! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Polovinu šancí, co má soupeř nebo i naše mužstvo, já si vůbec nepamatuju." To nevadí, Jardo, tebe si bude pamatovat celý český národ ještě dlouho poté, co po šedesátce pověsíš brusle na hřebík. Jenže s touto oslavou bramborových medailí to zase tak žhavé nebude. Nabídla sice ucelenou cestu českého týmu domácím šampionátem, profil Fantomase, jídelníček a cestovní řád hokejistů, kotrmelce Boba a Bobka, ale necinklo to, takže žádná přidaná hodnota nevznikla. ()

Reklama

betyn 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem mnohem víc, když obsah je sám o sobě dokonalý. Nestačí mi, že jsem si připomněl pocity gólové radosti, frustrace nebo vzteku. Chtěl jsem nějakou přidanou hodnotu a té je zde bohužel strašně málo. Většinou pouze v podobě slov Jaromíra Jágra, který ne vždy mluví zajímavě. To, že přechod na větší kluziště je pro zámořské hráče problém, slýcháme od našich reprezentantů každý rok. Nicméně ať Jarda říká cokoli, musíte sedět na prdeli a poslouchat. A na to se tady sází. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Tady mi nejvíce chyběli rozhovory s hráči.Ono totiž sestřih momentů,většinou gólů z našich zápasů nestačí na to,abych ten dokument prožil stejně jako turnaj,což se mi v těch minulých stávalo,stačí si jen vzpomenout na Bronzové halušky,Tým na hraně,návrat mistrů atd...Tady jsem se musel dívat chvílemi na nějakou českou krávu v kanadským dresu a poslouchat proč nefandí našim,mě osobně to třeba vůbec nezajímá a radši bych se dozvěděl názory našich hrdinů.I tak je to,ale přece jen dokument o našem mistrovství a je dobré u něj zavzpomínat,ale je to jak by řekl můj kamarád takové nemastné,neslané,slabší průměr,nic moc... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Takhle se u nás dělají sportovní dokumenty, ne jak trapná FIFA či UEFA svoje dokumentíky. Je to svižné, s původním komentářem, nabité emocemi. Sice dokument zachycuje pouze cestu českého národního týmu na MS 2015 v Praze a pak až finále mezi Ruskem a Kanadou, ale pro českého fanouška hokeje přináší milé vzpomínání. A Jarda si určitě na závěr kariéry v národním týmu taky nějakou tu hezkou vzpomínku zaslouží. ()

Zajímavosti (6)

  • Šampionát zaznamenal nejvyšší návštěvnost v historii (741 690 diváků) a měl i nejvyšší návštěvnost na zápas (11 589 diváků). (Duoscop)
  • Poprvé byly na šampionátu dva maskoti – Bob a Bobek. Dalšími adepty na mastkota byli Krteček nebo lev. (Duoscop)

Reklama

Reklama