Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

Yancl 

všechny recenze uživatele

Akční scifko .. jak lákavě to zní, minimálně pro mé uši. A k tomu jako bonus terminátoři vs speciální jednotka ? No pecka, říkám si. První minuty se na mě film tváří né "béčkově", ale spíš "céčkově" ... tak čekám, dávám tomu šanci a ono se to stále nechce rozjet. Efekty pěkné, ale žádné prokreslení postav, hlubší příběh, ani detailnější akce. Tudíž ani žádné napětí nebo hororová atmosféra. Bohužel, z mého pohledu tohle příliš nevyšlo. [30%] ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

3 v 1 .Číslo 5 žije,Terminátor  a Predátor a máme to .Na low endovú video produkciu to ujde .Vanessa je dobrá herečka aj fajn kosť avšak aby sama ťahala akčný sci-fi lilm to teda nie je dosť! Čakal som že si natiahne na seba nejaký ten sexy robotický exoskelet a premení sa na "Full Metal Bitch "a ukáže robôtkom  zač je toho lokeť. Napriek mojim výhradam sa film postupom času stále zlepšuje ,takže poctivých 60% ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejnudnější akční film, který má v názvu, žánru a rodném listu AKCI. Slušné zvukové efekty, pěkné military prvky, robustní střelba. Děj a zpracování na úrovni budgetové PC střílečky ruské provenience. Diletantská režie, námět a sterilní postavy v "hereckém" pachtění v podzimním lese, kde veškerý horor tropí nezbedné chodící kulomety. Ztráta času. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prijemny a zaujimavy namet. Vanessa Kirby na urovni ako high-tech human parada. Horsie uz bolo prevedenie akcnych pasazi. Vyzeralo to ako na strelnici kolotociarov. A nie, neocakaval som velkolepe Bay-ove orgie. Trochu na tom zapracovat a mohla to byt fajna oddychovka. Skoda toho. Konecne som chcel vidiet suce sci-fi. Ale namet je fajn. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parádní sci-fi jednohubka, která má základ z budoucnosti, ale přitom jde o jasnou vyvražďovačku, kde není moc co řešit. Jediné, co je opravdu třeba řešit, je Vanessa Kirby, která do tohoto filmu sedla jak prdel na hrnec a zkrásňuje tu drsno jednotku, která se snaží přežít uprostřed parádně atmosferických lesů, který jak kdyby vypadly z lesů kolem Starý Boleslavi, kam nejradši na podzim chodím na houby... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)

Reklama

Reklama