Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (138)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mně se to líbilo... Krásný příklad toho, jak můžete vytěžit z minima maximum. Akce šlape víc než by kdokoliv čekal a robůtci jsou taky parádní, ale pochopím lidi co tomu dají horší nebo lepší hodnocení, protože film je opravdu jen pro některé. Taky bych ještě podotknul, že to nemá nic společného s hororem a je to prostě jen klasické Sci-Fi. Čisté 3* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parádní sci-fi jednohubka, která má základ z budoucnosti, ale přitom jde o jasnou vyvražďovačku, kde není moc co řešit. Jediné, co je opravdu třeba řešit, je Vanessa Kirby, která do tohoto filmu sedla jak prdel na hrnec a zkrásňuje tu drsno jednotku, která se snaží přežít uprostřed parádně atmosferických lesů, který jak kdyby vypadly z lesů kolem Starý Boleslavi, kam nejradši na podzim chodím na houby... ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na poměry direct-to-video žánru hodně dobrá práce. Co se ušetřilo na nehvězdnym ale schopnym castingu a skromný výpravě se podařilo pěkně zužitkovat v rámci vizuálu nebo akčních scén. Scénář je žánrová klasika, nicméně i tak se podařilo vtáhnout mě do děje, až jsem se při závěrečnejch titulkách přistih, jak si řikám "to už je konec?". Místama jsem byl taky příjemně napnutej (hlavně díky kameře a osvětlení). Přidal bych snad jenom víc krvavejch scén a pár hlášek jako za starejch časů. Takovýhle béčkový akční scífka mi dneska scházej. Velice milý překvapení na jednu projekci, tři silnější hvězdy. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Američtí mariňáci jsou hrani britskými herci tak nějak britsky i s taktikou. Navíc i když jen část z nich jsou Afroameričané, tak jako by se tu dodržoval dějový model od Britky Agathy Christie, známý názvem deset malých černoušků. V tomto případě můžeme napsat deset malých mariňáků šlo na roboty. Vanessa Korby dostala zajímavou roli, ve které jí to sedělo. I když film není nic extra, tak si ani na nic nehraje. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi slušné béčko s roboty, které má celkem fajn nápad a nenudí, ale až tak moc mě to nestrhlo. Zamrzí, že vojáků je poměrně málo, takže té akce není ve výsledku moc a navíc raději mám roboty proti robotům, takové střílení do železa bez gore moc záživný není. Akce v lese a finále ujde, ale zbytek mě mocc nezaujal. Příběh***, Akce***, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 5/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • V čase 11:43, kdy vojáci vystupují z konvertoplánu, má sgt. Rory Robinson (Bentley Kalu) přetočený popruh batohu na pravém rameni a zapnutý prsní popruh. O pár vteřin později má prsní popruh rozepnutý a ramenní popruh ve správné pozici. (Globus_Jirka)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama