Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (197)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tenhle animák není tak úplně pro současné děti, jako spíš pro ty, kteří poznali první stolní počítače, Commodory, Atari, momenty, kdy se začaly rozjíždět první fejsbuky, dotykový telefony a ne ty, kteří v té době již žijí. Jen ty totiž dokáží pochopit, co se v tomhle filmu vůbec děje a jak moc ujetě zábavný to je. Já byl totiž docela spokojenej a upřímně nechápu ten brutální hejt, co se tady na Emoji ve filmu sype. Za mě dobrý. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Koukám na to tragický hodnocení. Tak zlý to určitě nebylo. Je pravda, že příběh je stokrát ohraná cesta losera k poznání, že je lepší být takovým jakým je než někým, kým není, každopádně hezká animace a vtipný svět smartphonu. Vzhledem k tomu, že už 5 let vlastním starou nokii a tomuto typu telefonů se zuby nehty bráním, tak mi asi plno narážek uniklo :-) ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že u tohoto typu animovaného filmu je důležitá cílovka. Tady to byly hodně malé děti a asi lidi co posílají smajlíky místo textu protože je pro ně lepší nebo rychlejší k vyjádření pocitu kliknout 2x než třeba 5x. Tančili tam barevní panďuláci. Dvouleté dceři se to líbilo a já můžu v klidu platit poplatky nebo dělat daně což mi u Pixarovek nejde. Účel splněn. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šílenou blbinu, ale ono to tak hrozné nebylo. Žádný zázrak to není, ale rozhodně mě to bavilo. Smála jsem se víc, jak děti. Vlastně kolikrát jsem se zasmála a ony se ptaly co je tak vtipné. Cílová skupina pro většinu vtípků rozhodně nejsou děti, nýbrž puberťáci a millennials, co se orientují v mobilních aplikacích a sociálních sítích. Na děti můžou fungovat maximálně vtipy o prdění a animace. Nápad filmu je originální, ale dalo se z toho vytěžit mnohem více. Vůbec nerozumím tomu, proč je hlavním emoji "meh", který je animačně snad nejnudnější. 4* ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Upřímně je to blbost, ale s tímto jsem na to šel a začátek tohoto filmu byl trochu horší než jsem čekal, ale potom se to nakonec trochu obrátilo a nebylo to tak špatné. Pro dospělé publikum to není, ale na jedno shlédnutí to neuškodí. Aneb jak říkal hlídač v kině: Ano, budu tu bohužel celý film. Jednou to stačí. A 4Dx efekty nebyly pro tento film úplně vhodné, ale lepší než bez nich, ale na animák nejspíše už v tomto provedení nepůjdu. ( 19.8.17/Cinema City Nový Smíchov 4Dx ) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • V českém dabingu se objevil i překladatel a recenzent František Fuka, který nadaboval Nerd emoji. Na svém serveru FFILM však film ve své recenzi zkritizoval a dal mu jenom 30 %. (Pierre)
  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama