Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (197)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák není zase, tak špatný, že by jste ho vypnuli v půlce. Nenudíte se ale ani z něj nejste nikterak hotový a rozhodně nejásáte. Podíváte se na něj maximálně jednou. Některý nápady dobrý ale slabší humor a mohlo to mít trochu větší sílu kdyby někdo nenapsal scénář po cestě do práce někde zaseklý v zácpě. Dneska už se dělá prostě animák snad o všem jen aby se vytřískaly nějaký ty chechtáky. Dětem do deseti let se to asi bude líbit ale myslím si, že ten kdo má rád animáky mi dá za pravdu, že tohle není to pravé ořechové. Snad už nikdy více. 35% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tahle parta z textovek ve filmu mě unikala opravdu dlouho... Možná i proto mě ten animák tak oslnil! Je to prostě opět chytře vymyšlený i natočený a jen to dokazuje, jak ti lidi od filmovýho řemesla jsou vynalézavý a kde všude se dá brát inspirace! Přitom s těma smajlíkama jsme všichni v kontaktu denně... Jak prostý. A pak k tomu stačí vymyslet nějakou fajn story a úspěch je na světě! A jestli to je malá vykrádačka toho nebo tamtoho...? A co? Hlavně, že to funguje na diváka jak má! 75% ()

Reklama

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale: vážně to není až takový odpad. Premisa je přirozeně stupidní, její zpracování mohlo být ale omnoho, omnoho tragičtější. Bohužel není dostatečně bizarní, a tak je film (asi díkybohu) zapomenutelný. Nejspíš proto, že děj je jakýmsi gulášem všech současných animáků (nejvíc asi připomíná Inside Out ), animace je dobrá a barvy jen občas znásilňují oči. Nejbizarnější moment: reklama na Candy Crush ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Nápad celkom zaujímavý, aj keď... Ani nie. Adaptácia neživých vecí na živé tu už v animákoch veľa krát bola a ešte asi aj veľa krát bude. Je to film ktorý išiel na istotu, ale nie v prípade kritiky, ale v prípade ziskov. Emojis, fajn animácia a celkovo nádych modernej doby priláka hlavne deti a aj niektorých dospelých, ktorý chcú vidieť, čo je to za hovadinu. Príbeh však nestál za moc. Od veľkej spoločnosti SONY by ste toho čakali viac, lebo takýto film by dokázala natočiť hocijaká indická masová spoločnosť. Ale mňa takéto typy filmov ku podivu lákajú, takže si ich pozriem, ale vo výsledku to často nie je nič moc. 4/10 (Videné 12.4.2019, CZ dabing) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Dříve přinášely animované filmy stále něco nového a i dospělý člověk se mohl u jejich sledování. Bohužel v současné době jsme animáky zásobováni stále dokola a ne jejich kvalitě to je vyloženě znát. Jedním z příkladů je Emoji ve filmu. Žádný nápad, žádný vtip a stokrát viděný příběh. To už nemůže bavit ani děti. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama