Reklama

Reklama

Tublatanka - Dnes

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební
Československo, 1987, 5 min

Obsahy(1)

Pieseň Dnes je v poradí šiestou skladbou z druhého oficiálneho štúdiového albumu bratislavskej hudobnej skupiny Tublatanka. Album sa volá "Skúsime to cez vesmír". Vyšiel v roku 1987. Skladba Dnes je jedným z najväčších hitov tejto hard rockovej skupiny. Hudbu zložil frontman Martin Ďurinda a text napísal ich manažér Martin Sarvaš. Pieseň i videoklip nahrali v zostave: Martin Ďurinda - gitara, spev, Pavol Horváth - basová gitara, Juraj Černý - bicie nástroje. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem měl slabost pro tento klavírní cajdák, který se posléze docela slušně rozrockuje. S klipem je to trošku slabší, protože procházka po Bratislavě v jedoucím autě mi nedává úplně smysl, ale ty koncertní záběry zase mají celkem šťávu, takže já jsem ve finále vlastně spokojen s tím, že tento klip nezemřel za minulého režimu a přežil i rozdělení státu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Dnes" je v poradí šiestou skladbou z druhého ofciálneho štúdiového albumu bratislavskej hudobnej skupiny Tublatanka. Album sa volá "Skúsime to cez vesmír". Vyšiel v už neexistujúcom vydavateľstve Opus v roku 1987. Skladba "Dnes" je jedným z najväčších hitov tejto hard rockovej skupiny. Hudbu zložil frontman Martin Ďurinda a text napísal ich manažér Martin Sarvaš. Song i videoklip nahrali v pôvodnej, najsilnejšej, zakladajúcej zostave: Maťo Ďurinda - gitara, spev, Paľo Horváth - basová gitara a Ďuro Černý - bicie nástroje. BAC 55-55 https://www.youtube.com/watch?v=BwsdKVWITBQ *** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo môže byť exkluzívne na klipe, ktorý ponúka akurát jazdu autom Bratislavskými lokáciami a koncertné pódium? To, že to všetko tak skvele spolupracuje s hudobným podmazom. ()

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Tublatanku som nikdy nijak extra nepočúval, až kým som nebol 14.4.23 na ich koncerte v Topoľčanoch. Jeden z dôvodov prečo som tam išiel bol aj ten, že sa s bubeníkom trochu poznám a v TO ma obchod s hudobninami kde som si kúpil gitaru :) Teraz som si ich už viac obľúbil a mám ich už aj v playliste. Ale túto pesničku som mal veľmi rád aj predtým. Keď som cez zimu chodieval večer z autoškoly tak som si buď pustil túto pesničku alebo zavolal svojej vtedajšej frajerke. Milujem tu pesničku, škoda že ten videoklip je slabý. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo , jestli ten kabriolet byl Škoda Rapid vyráběný v roce 35 - 38 , nebo něco novějšího jako Gordon. ()

Reklama

Reklama