Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Z hlediska celé trilogie je Příšerózní dovolená jednoznačně nejslabším článkem skládačky. Drákula už nemá moc, co ze svého strašidláctví nabídnout (povedená je alespoň scéna z "archeologické" Atlantidy) a po většinu filmu se prakticky jen pitvoří. Tam, kde dvojka byla zábavnější variací na jedničku, s trochu slabším příběhem, trojka cílí vyloženě jen na humor. Potěší hlavně to, že většinou skvěle baví (pokud se přepnete na dětskou vlnu - dospělých narážek tentokrát tolik není). V dabingu oceňuji i babišovskou invenci, ale musím dodat, že se do dané scény moc nehodila a působila nepatřičně. Vyloženě zapamatovatelné jsou ale maximálně Gremlin Airlines (povedená a vylepšená variace na opice z druhého Madagaskaru), Bob, ryby obluhující na lodi, scény v opravdu původní Atlantidě a závěrečný souboj, který však zůstává trochu pozadu třeba ve srovnání s Vaianou a konkrétně skladbou Shiny (najdete na youtube). Největším rozdílem je tak existence opravdové záporné strany, která se objevila částečně jen na konci druhého dílu. Suma sumárum je tak tento animák možná lehce nadprůměrný a děti bude bavit. Lepší tři hvězdičky jsou tak zasloužené. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka pro děti to nebylo špatné. Ale když se tak nad tím zamyslím, tak ani dospělí by se u toho nemuseli nudit. Jediné, co bych tomuhle filmu asi vytkla by byl příliš urychlený konec, alespoň tedy podle mého čtrnáctiletého bratra. Mi se film líbil takový, jaký byl. Jasně, už to není to, co byly díly předchozí, ale divák se i tady výborně pobaví. Některé hlášky mě fakt dostávaly a byla jsem ráda, že bylo kino v tenhle čas téměř prázdné. Grafika i děj byly tentokrát opět skvělé a já marně uvažuju, co mám ještě do komentáře napsat. Každopádně film se mi líbil, nic nepostrádal a i s českým dabingem obstál velice dobře, proto jej víceméně doporučím, každému se může něco nepozdávat, tak proto jenom to víceméně. Já hodnocení ani teď ubírat nebudu a hodnotím stejně, jako u předešlých dvou dílů. Tedy pozitivně a nadprůměrně. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mnohem horší než jednička, ale o level lepší než zoufalá dvojka. Sice mi první půl hodinu trvalo, než jsem se zase do těch postav zakoukal, ale jakmile se na lodi rozjede plejáda vtipných miniscén a fórků na jedno použití, je to zase dobrý. Humor sice není tak povedený, aby se u toho člověk vyloženě smál a po půli víte, jak to skončí, přesto Vám to nebude vadit. Je to sympatický, barevný, hlasitý a roztomilý. Hotel Transylvánie si částečně opravil pošramocenou reputaci. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Zážitek z Brněnskýho výletu, kdy jsme poprvé v téhle moravské metropoli vzali dcerku do kina... Drákulu miluje, netopýry taky, vlastně celou Transylvánii žere, takže volba byla jasná! I tátovi se to celkem líbilo. Zábavná a chytlavá celá trilogie a samozřejmě palec nahoru za super dabing Draka v podání Peti Rychlýho. Jen se trochu obávám, že až Příšerozní dovolená bude ke stažení, tak mě brzy začne točit, skrz každodenní promítačku u nás doma v bedně!.... No uvidíme... Ale zatím je to za těch 75% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)
  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama