Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation je animák, ktorý vcelku trefne vystihuje hláška jednej z postáv: "Bože, to je blbosť." Prvý Hotel Transylvánia príjemne prekvapil. Dvojka mnoho zapamätovania hodného neponúkla, však napriek tomu zarobila takmer 500 miliónov dolárov. A to s o niečo nižším rozpočtom, ktorý bol v prípade trojky ešte razantnejšie zoškrtaná, čo sa premietlo v prvom rade na nudnom, neprepracovanom a napospol jednofarebnom zadnom pláne vo väčšom množstve záberov. Prakticky to isté postihlo Oblačno, miestami fašírky 2 a nebolo to dobré. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation si úplne nepomáha ani tým príbehom. Tretí diel nedosiahol ale priemerných kvalít a už teraz je v kategórií zabudnutých animákov. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ona tahle série má pro mě naprosto stejnou kvalitu dílů. Všem jsem dal 3* a líbily se mi asi všechny stejně - průměrně. Trojka mě opět nenudila, moc mě nepobavila (spíš mi to přišlo infantilní a trapné), některé scény mě vytáčely (ta hudební apokalypsa - to napadlo jakou hlavu, ty vole...) postavy jsem si stále nezamiloval, děj byl fajn, celkově to sice bylo příjemné, ale na víc jak 3* to nevidím. Rozhodně to tímhle dílem celé mohlo skončit, završené to bylo krásně cukerínově a tahle série už nemá vlastně o čem vyprávět, ale jak koukám, prachy z toho pořád jdou, takže čtyřka evidentně bude, bohužel. Akorát nevím, co tam chtějí řešit, single je vlastně jenom Murray a dva díly ze tří se motají kolem lásky, tak by mě to ani nepřekvapilo. Ale ona se trojka přece jenom liší, abych pravdu řekl - na tenhle díl, jako jediný, bych se podíval znova, kdyby to běželo třeba v televizi. Jinak je to ale opět průměr. 3* ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zabudnite na normálny dej, v tomto filme (a v podstate aj v celej sérii) ide predovšetkým o vizuálny humor toho najjednoduchšieho kalibru na ktorom sa schuti zasmejú predovšetkým šesťročné deti. Nič iné tu nie je. Len parodicky vyzerajúce potvory, ktorým pod údermi vtipne vyliezajú oči z jamiek. A tentokrát mi to už nestačí. 5-/10 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tuhle animovanou značku já mám rád. Už od jedničky a viděl jsem je spolu s dvojkou několikrát. Perfektní animace od Sony, vkusný příběh, skvělý humor a rád se u toho pobavím. Je trojka stejná. No ano je. Vyměnila Hrad za loď a jede se pařit do Bermudského trojúhelníku. Parta Draca je opět v plné polní a i na moři je s ní sranda. Tentokrát se Hrabě Drákula konečně odváže a zamiluje se. Kapitánka lodi však ne zcela opětuje jeho city a naopak skrývá jedno děsivé tajemství. Musím říct, že jsem se trošku bál, zda tahle série už nedohrála. Kupodivu ne, a já si moc užil i třetí díl. Ten humor a ústní přestřelky mě baví. zvlášť v týhle animaci a téhle partě. Za mě super, i když vnímám pokles oproti jedničce a dvojce. Přesto povedené pokračování a dle mého soudu nedělá trilogii ostudu. Stále je to prča a já jsem si to užil. Finále je už jen ujetější, než bych čekal. (75 %) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série se vyšťavila bohužel již prvním dílem. Díl od dílu je to slabší a slabší ačkoliv zde přibývají nové postavy. Přitom začátek a konec je ještě dobrý, ale ta výplň uprostřed už je slabší. Zasmál jsem se zhruba 3 krát a většina postav je tam zbytečných (už ve 2 díle byla Mavis do počtu tady je to ještě horší o Johnnym nemluvit) . Pokud bude 4 díl tak o romanci mezi Dennisem a tou vlkodlačí holkou pokud možno tam ještě vidím potenciál. P.s. tohle zazní až za titulky nechápu proč to prezentují jako soundtrack https://www.youtube.com/watch?v=pvmNeNd5SYk ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)
  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama