Reklama

Reklama

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vyborna,mila,vtipna,dojemna,romanticka komedia a aj trilogia zaroven,ktora ma velmi sympaticke obsadenie,Maciej Stuhr je pohodak a Agnieszka Wiedlocha je mega-nadherna zena,ozaj radost na nu pozerat,celkovy dojem z tejto trojice filmov je na pat hviezd hlavne u jednotky a dvojky,trojka uz viditelne zaostava,ale s prizmurenim oboch oci to vidim na styri...:⁠-⁠) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzdialene mi to pripomenulo osklivku Betty. Jeden namysleny kurevnik vs. puťka, ktorej sa nedarí v laske. Nakoniec ona opeknie a z neho sa stane mensi blbec, takze im uz nic nebude branit v ultimativnom happyende. Namet obohraty, ale aj tak som dufal, ze uvidim vkusnu romanticku komediu v britskom style. Namiesto toho som dostal vidlacku primitivnu komediu v americkom style s prepalenou stopazou. Jednu hviezdicku davam za pekne zenske ktorych je tu dost a druhu za dvoch hercov znamych z pecky Listy do M. Ale na dobry film to nestaci. 4/10. ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele

Polskou komedii jsem neviděl již delší dobu, narozdíl od jiných žánrů. Čekal jsem zda dostanu podobnou kvalitu jako v kdysi shlédnutých Chłopaki Niepłaczom, Testosteron, Dzień Świra aj. A dočkal jsem se. Film byl velice zábavný a několikrát během sledování jsem se od srdce zasmál, až jsem se za břicho popadal. Maciej Stuhr, známý i z fimů v české koprodukci, pro mě osobně jeden z nejlepších polských herců a krásná Agnieszka Więdłocha, mě známá z válečného seriálu Czas Honoru, své role zvládli výborně. Opravdu mě překvapuje to, jak je polská kinematografie popředu před tou naší, která kdysi byla světová. Od dob vynikajících Pelíšků, snad nepřišla opravdu povedená komedie, možná ano ale marně teď vzpomínám. Těch od sousedů z Polska si, od té doby, vybavím okamžitě několik. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jaký je ze mě v poslední době romantik. A to mě ještě čekají dva díly. To by mohlo úplně pohřbít mou dosavadní reputaci. Dlouhodobě se netajím tím, že považuji polskou filmovou tvorbu (současnou) za kvalitnější než tu naši. Ne, nezapomněl jsem na Těšínsko ani na Turow, ale fakta nepustí. Například naše romantické komedie jsou povětšinou z devadesáti procent obsahu tvořeny jalovým dějem s katastrofálními dialogy a nezřídka i mizernými hereckými výkony. V tomto filmu jsem dostával po pětasedmdesát procent stopáže vtipný děj, slušné herecké výkony a zábavnou (ač neoriginální) zápletku. Pravda, zbývající čtvrtinu tvořila klišé a bezskrupulózní emocionální ždímačka, ale co už nadělám. To je holt daň za romantiku. Divák musí pustit slzu, i kdyby k tomu mělo dojít za pomoci práva útrpného. Málokdy se ovšem povede, abych se poprskal smíchy jen na základě repliky: "Obsazeno." Polákům se to podařilo a já jim ten čtvrtý kousek dopřeju. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

U toho idiotského pořadu pana Vlka bych se asi nezasmála ani jednou, jinak si ale asi zhruba takto nějak představuji příjemnou, docela nápaditou i do velké míry  aktuální romantickou komedii. Bylo by fajn, kdybychom se v tomhle u sousedů trochu inspirovali, protože české (romantické) komedie z posledních let stojí obvykle za starého vlka... 75 %. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)
  • Film bol aj vďaka slovinskému režisérovi Mitja Okornovi mimoriadne populárny v Slovinsku, kde ovládol za prvý týždeň pokladnice kín a dostal sa na prvé miesto v návštevnosti. (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama