Reklama

Reklama

Transformers: Probuzení monster

  • USA Transformers: Rise of the Beasts (více)
Trailer 1

Autoboti a Decepticoni nejsou jedinými Transformery, kteří se mezi námi skrývají. V hlubinách amazonského pralesa už tisícovky let tiše přežívá druh Maximals, který si jako pozemské krytí zvolil zástupce zvířecí říše. Bohužel se v naší sluneční soustavě objevila hrozba, která je původně vyštvala z jejich domoviny – Unicron, nemilosrdný požírač všeho živého. Příběh nových Transformers se odehrává v devadesátkách, v době, kdy Optimus Prime ještě nebyl ten pravý lídr ostřílený četnými bitvami na život a na smrt. Aby dokázal po boku Maximals čelit existenční hrozbě, bude muset nejprve zkrotit své ego a respektovat vůdce „zvířecích botů“, Optima Primala. Transformers se navíc budou muset vypořádat s tím, že se o jejich existenci dozvěděli dva obyčejní smrtelníci, Noah a Elena, oba dost šílení na to, aby jim pomohli v bitvě s mnohem silnějším nepřítelem, i když na to nemají parametry. Přece jen jde o jejich planetu. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (243)

Deyw 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabsi transformers..ve filmu neni snad ani jeden beloch tvle..to jakym smerem se to ubralo se me vubec nelibi..jediny co to zachranuje jsou "novy" transformeri --> i ty stary jsou vpohode, ale ja proste nevim za co by si to melo zaslouzit vetsi hodnoceni nez je 50%, tady je fakt vsechno tak prumerny, proste tu neni ani hovno tvle sem fakt nasranej..nejhorsi transformers.. 😞🥺 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dvanásťročný Janko by im to celé zjedol aj s navijakom a tešil by sa na ďalšie diely. Tridsaťročný Jano ale už takéto filmy nedáva. Nerozumejte ma zle. Technicky, kamerovo, výpravovo fajn, ale ten zvyšok.... to je proste katastrofa. Milión krát videný dej, milión krát videné zvraty, zhola nič nové. Teda pardón, nové je to, že bieleho človeka už skoro ani neuvidíte, ešte aj nový robot je z Bronxu a nová je ešte jedna fičúra, kedy aj človek dostane cool brnenie (pýtam sa teda, prečo sme to nevideli už pred tým, keďže toto je dejovo zasadené pred pôvodnú sériu?). Zase OP záporáci, zase nesmrtelní hlavní hrdinovia, zase chce niekto zničiť Zem (veď vedľa je oveľa väčší Jupiter, ktorý nikto nebráni) a proste furt všetko dookola. Vážme si prvých Transformerov, kde bol ešte vtip, rozumná minutáž, dobrá akcia a normálni herci. Kino je absolútna zbytočnosť. Dokonca ani 4dx to nedokáže zachrániť. 2 z 5 (predpremiéra, 4dx 2D, cinemacity) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neznámí herci, zláštní příběh a nakonec i pokus o budování jakéhosik Hasbro universa. Co napsat k nejnovějšímu Tranformeřímu přírůstku. Pochopitelně, kdyby nevznikl vůbec nic by se nestalo. Poslední rytíř mě zcela ubíjel, tohle určitě zase tak špatný díl není, ale ve své podstatě nám nabídl zase a znovu to, že se bude o Zemi i nadále bojovat. 40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

O malinko lepší než Poslední Rytíř, ale pořád dost slabé oproti prvotní trilogii. Trochu jde cítit absence Baye ( akce, vizuál, armáda, hlášky a dokonce tu chybí i uber Hot Girl, která byla dá se říci základem série. Přínos mechanických zvířat je možná jediným zajímavým prvkem tohodle dílu a celkem v pohodě akční finále, které se mi líbilo, avšak už jde hodně cítit, že jsem z toho vyrostl a je to spíš podívaná z nudy než něco, na co by se člověk mohl těšit. Nezlobil bych se kdyby to už skončilo. 5/10. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Proste dalsi, nic novyho neprinasejici transformeri film. Opet tu mame partu kladasu, partu zaporaku a opet se pretahujou o nejakou super dulezitou vec, tentokrat nejaky teleportacni paratko. No a mezi tim se mota hlavni lidska dvojka tezce nesympatickejch pubertaku. Navic Caple fakt neni Bay, takze i kdyz to krome nudnyho uvodu vcelku slusne odsejpa, akce buhvijak zajimava nebo napinava neni, k tomu tu mame nezajimavou hudbu a jen lehce nadprumerny triky. Nebejt fajn zaverecny bitvy, asi bych sel jeste niz, ale takhle to ty 3* da, ale i tak se jedna asi o nejslabsi a urcite nejnudnejsi film serie. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (26)

  • Ve filmu je možné vidět automobil Škoda Octavia první generace. Tento model se začal vyrábět v roce 1996, ovšem děj filmu se odehrává v roce 1994. (Frantisek.Fu)
  • Alternativním režimem Optima Primea v tomto filmu je nákladní vůz Freightliner FLA z roku 1987. (KGBelik)
  • Když Scourge odchází s druhou polovinou klíče, jeho levá ruka se při přechodu mezi záběry přepíná z drápu na kanón. (mikki089)

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

Studio Paramount odhalilo názvy svých novinek

29.04.2022

Tento týden probíhá ve Spojených státech akce zvaná CinemaCon, na níž jednotlivá studia prezentují novinářům a všelijakým insiderům své nadcházející snímky. Jen za posledních pár dní jsme se tak… (více)

Reklama

Reklama