Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedinečném celovečerním portrétu BELMONDO se legendární "Bebel" vrací na místa, kde vznikaly jeho nejslavnější filmy. Spolu s ním a jeho synem Paulem navštívíme Rio de Janeiro, Paříž, Řím a francouzskou Rivieru. Paul vede vyšetřování , vyslýchá očité svědky - hvězdy filmů a otcovy osobní přátele, zpovídá svého "papá". Odhaluje okamžiky, které by jinak zůstaly tajemstvím. (Atlantis Entertainment)

(více)

Recenze (109)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Belmondo podle Belmonda, táta Jean-Paul podle syna Paula. Laskavé, úsměvné a pohodové vzpomínání, které žádné skandální odhalení nepřináší, a (proto) je stejně příjemné jako podvečerní posezení u Château Lafite na balkóně skromného pařížského bytečku s výhledem na Eiffelovku. Jen s tím rozdílem, že Jean-Paul pro jednou neleze po střeše, ani nevisí na okapu, ale sedí proti vám a směje se. („Spousta policajtů se stala policajty kvůli mně!“) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lepší dokument o Bebelovi nemohl být. Připravil ho jeho syn. Provezl ho po nejslavnějších místech jeho filmů a připravil rozhovory s těmi nejvýznamnějšími herci, režiséry a umělci, kteří mají k Bebelovi tolik příběhů, že tisícistránková bychle by na ně byla krátká. Natočeno upřímně, vstřícně a s láskou ke svému tátovi, který navždy bude největším štramákem filmového plátna s úsměvem, který navždy bude dělat radost lidem po celém světě. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné setkání jak pro Belmonda samotného, tak i pro diváka. Belmondo se vrací na některá místa činu se svým synem, aby vzpomínal a vyprávěl o tom, jaké bylo natáčení jeho filmů. Vzpomínají na něj i jeho parťáci a partnerky, tvůrci a obdivovatelé. Velmi příjemný portrét francouzské legendy. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch českých distribučních názvů je dost matoucí, protože Belmondo o sobě paradoxně řekne ze všech nejméně...ale také to působí jako skromnost hvězdy jeho kalibru. ;-) Dostačující, bilanční dokument, dělaný s láskou k lidem i řemeslu, který vás, tedy pokud nejste největším znalcem Belmonda na světě, plně uspokojí. Všechny superlativy o Jean-Paulovi jsou totiž pravda! 90%. ()

Tina00 

všechny recenze uživatele

Neměla jsem vůbec žádnou potřebu psát komentář, myslím si že 5* je zcela jednoznačné, ovšem ve chvíli kdy si naprosto libuji ve 100% hodnocení, které najednou klesne díky 1* mi přijde ze svět přestává byt v pořádku.. Belmondo jak říkají jeho nejbližší, je nejmilejší a nejsympatictejsi herec Francie, měli bychom spíše říct herec-kaskader, jelikož si většinu nebezpečných scén odtocil sám, skákal po střechách, běžel po vlaku a stal přímo na letadle, visel na provaze, který se pod nim utrhl a točil i se zlomenou nohou. Do toho se nikdy nenechal řídit žádným režisérem, přijímal od nich jen připomínky, jelikož to byli jeho přátele. Ti nejlepší z nejlepších se ve Francii stále schází a tvoří krasnou partu.. Hossein, Gabin, Becker, Rochefort, Delon.. A nikdo z nich by mu nikdy nedal 1*. Ano je smutné, ze uz je starý a ze uz nebude další Zvíře a muž z Acapulca, ale stále ma svůj šarm a něco na něm proste je! Vive Bébel! P.S. Pro možnost hodnocení na csfd bych doporučila nějaký IQ test, tohle vázne není možné! ()

Galerie (12)

Související novinky

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama