Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh z roku 1898 sleduje britského důstojníka Harryho Favershama (Heath Ledger), který se odmítne postavit do čela svého pluku, když zjistí, že jeho regiment odchází do Súdánu kvůli vojenskému konfliktu s "mohamedánskými fanatiky". Přátelé a snoubenka mu pošlou čtyři bílá pírka, která symbolizují zbabělost. Aby znovu získal ztracenou čest, vydá se v převlečení za Araba do Súdánu, aby se mohl dostat za nepřátelskou linii a sloužit britským silám jako špeh a průzkumník. Když je jeho bývalý pluk napaden, Faversham tajně zachrání životy těm, kteří ho předtím označili za zbabělce. (Cinemax)

(více)

Diskuze

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

britové už od začátku 80. let (19. století) používali v poli khaki uniformy narozdíl od tradičních šarlatových kabátů - tzv. home service uniform

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Film nie je zlý, i ked som si povodne myslel, že stahujem origoš film zo 77-teho :) Ale dopláca na dlhočiznú stopáž, korá mu absolutne nesvedčí. Scény sú velmi velmi pretahované, chýba dobrodružnosť. Tak na jedno pozretie a dosť. Hodnotenie: 60%

Vitoraz

Vitoraz (hodnocení, recenze)

Ahoj nazdar nejni tady nějakej fanda do podobnýho tipu filmu jako je tenhle...Napoleonské války,Koloniální Anglie nebo Anglie všeobecně moc dík za rady a tipy mějte se.

Aknah

Aknah (hodnocení, recenze)

no bylo to dlouhý, bohužel málo akce, hrozně natahovaný děj, nebylo to špatný, ale myslim si, že to zachránil jen Heath Ledger, bez něj by ten film byl slabý.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

dávám čtyři protože tři jsou málo, jinak děj málo uvěřitelný

Ellrohir

Ellrohir (hodnocení, recenze)

podle ukázek jsem čekal válku s trochou "romantiky" a dostal romantiku s trochou války - na můj vkus prostě "moc keců a málo akce"...to bohužel sráží moje hodnocení, proti provedení filmu samotného výraznější výhrady nemám

Uživatel Lucas smazal svůj příspěvek.

tarottina

tarottina (hodnocení, recenze)

Film o přátelství,lásce,cti,válce i válečné lsti.Každopádně se mi celkově líbil a i přes svoji délku mě určitě nenudil.Sice jsem až tak nečekala vyložený happy end,takže mě spíše mírně překvapil,ale celkový dojem z tilmu mi určitě nenarušil.

Související novinky

Královna Alžběta jako trilogie?

Královna Alžběta jako trilogie?

25.07.2007

V roce 1998 si Shekhar Kapur se svojí Královnou Alžbětou odbyl svůj dosavadní vrchol. Americká filmová akademie se naučila skloňovat jeho jméno, ač v hlavních kategoriích zůstalo jenom u nominací, a… (více)

Reklama

Reklama