Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

kingik 

všechny recenze uživatele

Neprůstřelnost alibi je testována teatrálním až banálním humorem, jakého je všude plno, a triviálním konceptem, jaký je znám z desítek mnohem humornějších komedií. Je sice hezké, že film se nechal volně inspirovat skandální agenturou, z níž na veřejnost unikly četná cizoložství slavných osobností, nicméně tomuhle filmu je to úplně jedno. Ten jakoukoliv kontroverznost nahradil prima primitivním humorem, který má nekonečnou kadenci, je však zajímavé, že u mě to vyvolalo jen pouhá pousmání, proměna v Huróna Maguu se ani tentokrát u mě nekonala. Philippe Lacheau je typickým příkladem moderního komika, který ve své zemi sklízí ovace, já ho mám za druhořadého komika, takový francouzský Owen Wilson. Zvyká se na něj jen těžko. A ta jeho nevtipná interpretace nevtipných gagů, škoda slov. Zbytek na tom nebyl o moc líp. Ještě že měl k pyji sličnou Elodii Fontan, která dokázala dát filmu sexy roztomilost ve scénách, v nichž vystupovala. Komedie má až bláznivé tempo, rádoby vtipné gagy pro děti ve věku pěti let, až na scénu s obnaženými varlaty, které sežere či poškrábe uprchlá kočka(??), se na diváka valí ve velkém počtu. A je na něm, co si z toho vybere. Mám pocit, že všechny gagy si byly navzájem podobné a nebyl mezi nimi žádný extra rozdíl. Už třetí francouzská komedie v řadě, kterou jsem absolvoval, a humor je zde primitivnější než kdykoliv ve francouzských filmových dějinách. Výsledkem je jen průměrně odvedená komedie. Nestačím se divit, co je zde v superlativech, a dobré filmy hnijí vespod. 5/10 ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Krásný návrat do zlatých časů francouzské komedie. Situační zápletky, které se tu odvíjejí jako na běžícím pásu, to je skutečně to, co kdysi dělalo francouzskou kinematografií ojedinělou ve filmovém světě. A tady se to po čtyřiceti letech krásně vrací. Snad bych vytkl jen ten počátek, který je trošku nepřehledný, a pak ovšem zbytečnou ukázku bojového kopu Van Damma, jehož bytostně nesnáším... Jinak ale jsem se docela nasmál... ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a jeho partia francúzskych komikov si strihli opäť jednu z ich povestných komédií. Ide opäť o absolútnu blbinku, ktorou zabijete jeden maximálne dva večery ak sa donútite si to pozrieť znova. humor aj scény sú vtipné ale keby som film pozeral znova nemá ma moc čím prekvapiť a nedostane sa ku mne potrebná emócia ktorú by som potreboval. Podobné pocity som mal aj pri predchádzajúcom filme ktorý som s touto partiou pozeral a je pravda že som sa dobre pobavil ale keď som film dopozeral nezanechalo to vo mne žiaden pocit toho že sa oplatí film pozrieť si znova. Moje pozitívne pocity zdvíha Elodie Fontan , ktorá je vážne nádherná herečka a jej prítomnosť dodáva filmu potrebný sexappeal. Bez nej by to bola vážne iba pánska jazda. Na základe týchto pocitov musím zhodnotiť že sa jedná o priemernú komédiu a pre to musím dať aj priemerné hodnotenie. 45% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobrá francouzská komedie, která dovede zaujmout příběhem, jenž není vyloženě originální, ale není špatně pojatý, ale dovede zaujmout i jednotlivými gagy, kdy někdy překvapí, jak je to celkem drsné a jak je zde použita i groteska, i když nikoli klasického, ale moderního ražení. Humor zde funguje dobře, romance je ke konci trochu nezajímavá. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Znova súvislosti so SW sa mi dosť páčili a film sa mi celkom pozdával. Ale ako celok mi to veľmi humorné neprišlo. Áno pár scénok možno. Ale sú aj lepšie kómedie z francuzskej kinematografie a tak dávam menšie hodnotenie. Alibom sa ale nevyhnite a pozrite si ich. Každého názor na tento film bude zaujimavý 3* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)
  • Philippe Lacheau strávil osem mesiacov dodržiavaním diéty a fyzického tréningu, aby nabral 8 kg svalov pre rolu Nickyho Larsona. (Zeker)

Reklama

Reklama