Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako je to vtipné, je to francouzké, je to nápadité - tím však klady končí, protože to má jednu zásadní vadu, je to neuvěřitelně předvídatelné. Snad ani jedna scéna (možná kromě toho, kdo je otec) nepřekvapí, a to filmu hodně ubírá. No nic i francouzská komedie už není, co bývala, ale není to zase tak špatné....60% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nefekálních moderních komedií je jako šafránu, a Francouzi s Alibi bodují. Je to sice ztřeštěné, nekorektní a přehání se to s romancemi (asi kvůli ženám), ale výtlemů u filmu si užijete veĺa. Totiž, pokud taky jedete release se slovenskými titulky. Bontonu tenhle film asi někdo poradil, a dobře. Za mě FR komedie roku a od (K)lamač srdcí konečně něco dobrého. A na začátek příště víc ukázek práce agentury! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Francouz Lacheau chce být jako Američan Sandler, ale vychází mu z toho komedie spíše německého ražení, což je sám o sobě varovný signál o velikosti prsních svalů Chong Liho. Narkolepsií v dodávce a vysazením před penzionát končí výčet vtipných momentů, zbytek je poněkud bezradná snaha o bláznivou komedii, která se navíc rozkládá ve své romantické složce. Schválně si tipněte, jestli padne věta: „Slib mi, že mi nebudeš lhát..“ Se vzpomínkou na Belmondovy Veselé Velikonoce, kde se také předly pavučiny lží, ale o poznání inteligentněji, jsem zamáčkl slzu a sám sebe se zeptal, jestli je nyní nutné, aby agresivní kočka napadla visící varlata a hořící pes letěl nákopem do bazénu. Asi je.. ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Bolo mi hned podozrive, ked "komedia 2017" ma 75% na csfd ;-).. Ani "sexi", ani smiesne; bezducha skurvenica. No ale k veci: pokus zarobit na principe "(K)lamac srdci" - ibaze ten mal vtip a naboj, toto je len hromada sraciek. Rozosmievat chlapa stiskanim vajec, potom jej premiagat kozy aby sa smiala tiez. Ale co ine, ked mu hned na uvod ponukne "fajku". Obligatorna homosexualna cierna rit, labuznicky tlapkanu bielym buzikom, takze vysoko aktualne a politicky korektne. Kopu hnusobstiev zabalenych do "podme sa kosit, to je ale paraaaada" muzicky. Par srandiciek sa tam najde, ako vrh psom na kolkach, ale inak sa budu smiat najma ti s odlahcenym obsahom hlavy. Na pozadi Jean-von-Damenklo (Blood sport..) uroven moc nedvihne. Kto to nevypne najneskor vtedy, ked si milenec starej baby honi na jej svadobnom obraze, zatial co ona je v hoteli, kde jej stary suka odpalenu kurvu, mal by sa zamysliet. Hlavne ze je to plne ajFonov, tabletov, Fejsbukov a dalsich velice "modernych" hraciciek: zalostny zaber dnesnym svinstvom, kde jedinec zbytocne hlada inteligentny humor ci naznak lasky. Skoda, ze v tomto pretrtkanom svete, holdujucom rozvodom/podvodom/abortom, sa nepodari za take hriesne prachy natocit mensi grc. Cisty ODPAD ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka blazniva situacna francuzska komedia, ktora pojednava o chlapikovi, ktory ma agenturu na alibi pre rôznych zaletnikov, ale nakoniec sa mu to samemu vymsti. Prvych 20 minut trva, kym sa film rozbehne. Potom nasleduje fantasticka prostredna cast plna prepracovanych situacii z ktorych vyplyvaju vtipne pointy. Lenze v poslednej tretine akokeby tcorcom dosli napady a tak film zahltili primitivnymi vtipmi v ktorych niekto niekam neustale pada. Velkym plusom je mnozstvo popkulturnych odkazov na filmy a serialy z 80 a 90tych rokov. Fanusikovia Van Damma si uziju. Mna najviac potesil odkaz na BH 90210. Prekvapivo najzabavnejsie mi pripadali sceny v ktorych neustale terorizovali psa. Nastastie to nepôsobilo brutalne ale fakt vtipne. Herecke obsadenie mi pripadalo priemerne. Philippe Lacheau ako hlavny hrdina ma prilis nezaujal. Najlepsi bol otec jeho vyvolenej. Vysledkom je prijemna komedia, ktora ma viackrat rozosmiala, ale s prepracovanejsim scenarom to mohlo byt ovela lepsie. 7/10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Při prozrazení firmy Alibi je vysazen malý kluk u Pensionnat Saint Jean automobilem Škoda Octavia třetí generace. (Yoshimitsu)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2017 na filmovém festivalu L'Alpe-D'Huez ve Francii. (BMW12)
  • 12.12.2022 oznámil režisér Philippe Lacheau na Twitteri očakávané pokračovanie tohto úspešného filmu. Zároveň dodal, že "dvojka" bude novou verziou príbehu s nečakanými zvratmi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama