Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Krásný návrat do zlatých časů francouzské komedie. Situační zápletky, které se tu odvíjejí jako na běžícím pásu, to je skutečně to, co kdysi dělalo francouzskou kinematografií ojedinělou ve filmovém světě. A tady se to po čtyřiceti letech krásně vrací. Snad bych vytkl jen ten počátek, který je trošku nepřehledný, a pak ovšem zbytečnou ukázku bojového kopu Van Damma, jehož bytostně nesnáším... Jinak ale jsem se docela nasmál... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“MALÁ LEŽ BOLÍ MÍŇ NEŽ PRAVDA. NAŠÍM CÍLEM JE LIDEM POMÁHAT…“ /// Série ftipnejch situací, který vycházej z jednoho (ftipnýho) fópa. Taky je tady láska, ale víc než romantika je to celkem vtipný a hlavně svižný. Navíc jsou tady sympatický odkazy na jiný bijáky. A ten nápad s agenturou… no k nezaplacení! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju alibi. 2.) Stará tvrdí, že romantika a humor k sobě nepasujou. 3.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Spolupráce Philippe Lacheaua a ostatních z jeho ostřílené party již nějakou tu dobu sklízí úspěchy, takže byl čas dokoukat tenhle povedený skvost, který je místy přitroublý, ale za mě správně přitroublý - Alibi jsou opět ukázkou toho, co Lacheau dlouhodobě točí a tenhle typ komedií bude dle mého vždycky fungovat. Tohle se musí líbit naprosté většině ! Čisté 4* ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Příjemný úsměv a občasné vyprsknutí mě doprovázelo prakticky celým tímhle filmem. Francouzi umí natočit tyto ztřeštěné komedie, i komedie s vážnějším podtextem (jako tomu bylo například ve filmu Co jsme komu udělali, kde si tvůrci s bravurou dokázali poradit s citlivým tématem rasové nesnášenlivosti). Ze zmiňovaného filmu se zde v jedné z hlavní rolí objevuje kráska Elodie Fontan, která je bezesporu obsazovaná především díky svojí andělské tvářičce, ale navíc umí sehrát vypjaté emotivní chvilky, vážné chvíle a dokáže se s přehledem proměnit i v hysterickou fúrii. Kdo mě ovšem v téhle taškařici bavil nejvíc, byla "indická" """"zpěvačka"""""", nevkusně přematlaná, přeoperovaná a tupá jak sáňky a v závěru u titulků u jejího singlu jsem seriózně brečel smíchy - "nevadí mi chodit s pošťákem, ale Ronaldo by taky nebyl špatný".....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mi to až tak vtipné nepřipadalo, ale to je samozřejmě jen můj názor. Jasně, alibi na klíč by mohlo nějakou dobu fungovat, ale nakonec by se to stejně provalilo. Tenhle filmařský počin měl dobrou myšlenku, ale podle mě mizerné provedení. Na můj vkus tady bylo až moc postav, nikdy nekončící zápletky a jedna obrovská kamufláž. Jedna scéna střídala druhou, bez jakéhokoli ladu a skladu a celé mi to připadalo až moc chaotické. Na druhou stranu, u některých situací jsem se opravdu dobře pobavila, jenže jsou tady i ty, které nebyly úplně podle mých představ. Film se na můj vkus až nekonečně táhl a chyběla tomu jiskra. Ani můj spolehlivý identifikátor nezabral, nerozbolela mě od smíchu bránice. Takže se tenhle film k těm dobrým, alespoň dle mého názoru, nepřidá. Nemá smysl doporučovat, protože díky vysokému hodnocení si jej stejně většina lidí pustí. Má smysl jenom varovat, že přílišná očekávání, jako byla ta má, se nevyplácí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)
  • Približne v 49. minúte sedí hlavná postava v hotelovom bare na pláži. Možno si všimnúť, že telefón je položený na stole. No v nasledujúcom zábere príde SMS-ka, pričom telefón zo stola zmizne a hlavná postava ho vyberá z vrecka nohavíc. (Johnny.ARN)
  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno