Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Sice těch trapných scén tam moc není a to ostatní by i mohlo být vtipné, ale co dělat, když to vůbec nefunguje. Vyvíjí se to pomalu, vtipné scény jsou blbě načasované, chybí tomu drive a i přes zajímavý prvotní nápad z toho nakonec stejně vypadne taková typická a nijak nevybočující romantická komedie. Která ve finále není moc vtipná a dost nudí. Špatné to sice není a jak už jsem psal, něco má potenciál pobavit, jenže to má blbý timing a ten celý film ničí... Škoda. 2* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak se Vám mám odvděčit? Restaurace? Peníze? Orální sex?" Pokud tohle nabízí sympatická Flo, tak bych si asi dokázal vybrat. Moc se mi totiž líbila, zejména když si hrála na jelena, ale tu právničku jsem jí tak nějak nevěřil. Stejně tak Greg mi připomínal spíš zmateného šimpanze než fikaného majitele agentury na výrobu alibi. Nicméně musím přiznat, že jsem se v některých chvílích královsky bavil a v jiných zase cítil dost trapně. Prostě to chtělo víc soutěží v rozesmívání, zpívání v koupelně, narkovtípků s Mehdim či destrukcí čoklíka a méně pokusů o dramatičnost. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako som sa len potešil pri čítaní popisu tohto filmu, že aká to bude super komédia s originálnym námetom. No napokon zostali moje očakávania dosť nenaplnené, pretože ten potenciál zostal kdesi na pol ceste. S týmto by sa dalo ešte dosť pohrať. Ale zas nebolo to až tak zlé, práveže ten dej, ktorý sa stále zamotával do klbka klamstiev bol vcelku zaujímavý, akurát tam bolo kopu zbytočných absurdností. Na druhú stranu, to malo aspoň celkom príjemnú komediálnu atmosféru a na niektorých scénkach sa dalo aj pousmiať (na niektorých dokonca aj zasmiať). Ale aj tak bolo to najlepšie na celom filme Elodie Fontan :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru pořád nadstandard,nicméně oproti oběma dílům Babysittingu to tentokrát Lacheau dost často potápí zbytečnými momenty a faktem,že velmi brzy opouští dobrý nápad a jede po snadno odhadnutelné linii.Korunu tomu všemu pak nasadí zbytečně hysterickým a přehnaným koncem,který se hodně nepovedl...70% ale zavřené obě oči ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau jako režisér, scénarista a herec už po třetí a opět vynikající. Herci jsou naprosto stejní jako v jeho předchozích filmech, což je paráda vidět partu kamarádů, kteří se mají rádi doopravdy a společně řádí i ve filmech. Námět je velmi originální, vtipných situací je dostatek, zvratů více než dost, no celkově se jedná o jednu velkou šíleně adrenalinovou jízdu, která si nebere servítky vůbec s ničím. Dost možná nejvtipnější komedie Roku a Francouzi opět válí. 95% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)
  • Při prozrazení firmy Alibi je vysazen malý kluk u Pensionnat Saint Jean automobilem Škoda Octavia třetí generace. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama