Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Léta randění, blbnutí na seznamkách a je to pořád stejný. Kretén střídá kreténa," povzdychne si hrdinka filmu a její další rande na inzerát s tváří Lukáše Pavláska se rychle zařadí do jejího oddílu katastrof a kreténů. Podobný seznam příšerných schůzek postupně rozšiřují i další postavy. Sezn@mka je totiž komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby - internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Ale pozor, v rybníku hledajících se může objevit i dravá štika. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami. Vyzbrojen informacemi z jejich dotazníků vystupuje jako muž jejich snů. Po několika naplněných schůzkách ovšem beze stopy mizí. On totiž manželku nehledá, on už doma jednu má. A ta má zase kamarádku a ta hledá na seznamce a tu Jiří Langmajer taky svede. Smyčka kolem záletníka se začíná utahovat a ve vzduchu visí společný ženský slib, že pomsta bude sladká . . . (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (275)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pořád se snažím dát české komedii šanci, ale bohužel.. Pravda od tohoto jsem nic moc nečekal, ale že to bude tak moc ubohé, to jsem nečekal také. Paní scénaristka-režisérka Marinovová se snažila udělat prapodivný mic Sexu ve městě s Účastníky zájezdu, ale zapomněla na podšálky. A jelikož bylo třeba sponzora, chvilkami nevíte zda nekoukáte na reklamu jedné z našich cestovek.. V hrůze tak můžeme sledovat herce druhé ligy kterak se marně motají v kruzích a papouškují svoje texty, které ani nijak výrazně nevedou děl dál a co hůř nejsou ani vtipné (ač asi měly být) když je to ta komédie. Jestli to dokonce nemělo jako celek předat nějaké poselství, to opravdu nevím. Z celého toho ale cítím pořádnou frustraci paní režisérky z chlapů a snahu, že když to nejde v reálu tak natřít jim to alespoň na stříbrném plátně... V tomhle filmu se chlapi totiž dělí na blbečky, buzny a promiskuitní hajzly. Tím nejhlavnějším záporákem je Langmajer, ale jsou tu i další včetně vyhasínající hvězdy pana Pavláska. Mrzí mně účast Zuzky Kainarové, protože má na víc. Ten kostým letušky jí ale seknul a tak dám alespoň za tu jednu hvězdu. * ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Slepenec anekdot na téma seznámení na internetové seznamce. Připadala jsem si, že si pročítám odpovědi čtenářek jednoho internetového fóra pro ženy na seznamu. Tam se člověk taky dozví kolikrát jednu perličku za druhou. Tenhle film je naprosto povrchní a průhledný. Zoufale nevtipný až tragický. Vondráček neměl chybu. Toho si budu pamatovat. Totéž platí i pro Pavláska. Jen víc Adély Gondíkové. Třeba z ní jednou ten herecký diamant bude, když se najde slušný brusič. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Sezn@mka je soubor poněkud ubohých scének, který když se odvážím nazvat filmem, tak se asi budu hodně rouhat. Jakmile se na začátku nepříjemně mihl Lukáš Pavlásek, věděla jsem, že to není dobré znamení. Bohužel jsem se nemýlila. S přibývajícím časem mě zavalila spousta trapných situací a ještě k tomu hrála nevkusná hudba oplývající dost žalostným textem. (25%) ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Zita Marinovová nám tu s trapnou lehkostí ukazuje hrůzně vážný pohled moderní, emancipované ženy a její vztah s ženami, gayi a muži na mateřské dovolené, protože ti ostatní jsou zlá neukojitelná hovada, když nedají zrovna mě. Tahle kýčovina měla maximálně cenu té přihlouplé dovolené na Gran Canaria. Možná jen proto do toho zúčastnění vlezli.´´Pojďte si kamarádi herci zahrát na kretény, zjistila jsem, že umím točit, umím psát filmový scénáře a ještě se podíváte k moři.´´ Teď koukám, že to má na plakátu ...V KINECH OD... no to snad nemyslela vážně paní autorka. Filmový šmejd jak má vypadat. Příšerně ozvučené, příšerně nasnímané, příšerně zahrané. Odporné hudební předěly, to je amatérismus jak hrom a za tohle jste chtěla ještě zaplatit od diváků?? Že se nestydíte!!! PS: Jděte točit s Markvartem klipy na Šlágr a nechte filmové řemeslo profesionálům. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • „Sezn@mka je komedie o mužích, ženách a zajímavém fenoménu doby – internetové seznamce. A samozřejmě o tom, co všechno se na takovém rande naslepo může stát. Jiří Langmajer jako šéf seznamky čelí stížnostem nespokojených dam. Ve jménu firmy a ve jménu příležitosti, která dělá zloděje, musí ukázat, že chlapi nejsou pouze idioti. S šarmem a roztomilostí slavného filmového Kristiána vyráží jako nové rande na schůzky s klientkami,“ uvedli tvůrci. (SONY_)
  • Zita Marinovová prezradila, že film na tému "zoznamka" v dobe, keď predložila scenár, nebol jediný. Na podobné témy tam boli tri scenáre. Producenti si nakoniec vybrali jej scenár, na čo ju doteraz obviňujú, že jej scenár nebol prvý a že im ho ukradla. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama