Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (225)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Nedělám to běžně, ale tady to střelím z první... Náhodou jsem přepl v TV na Novu a byl vržen do průběhu tohoto příšernýho počinu. Viděl jsem z toho cca 4-5 minut a takovej amatérismus, neherecký výkony, lacině působící vizuál... tak to se jen tak nevidí. Víc tomu věnovat nehodlám! Ani času, ani slov... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zřejmě si stále ještě udržuji určitou dávku naivity, protože jsem kdesi hluboko uvnitř doufal, že bych se snad tentokrát mohl dočkat kvalitní české komedie. No, nedočkal... Romantické komedie jsou v určitém ohledu skoro všechny stejné- děj je až děsivě předvídatelný. LOVEní nepatřilo mezi výjimky, od počátku bylo jasné, kdo s kým skončí, přestože se jistě objeví řada překážek, ale s tím jsem už předem počítal. Problém byl v tom, že byl film chvílemi opravdu trapný, to už mi vadilo velice velmi, Evelyn mám rád jako komičku, jako herečka Eva Kramerová je ale hodně nepřesvědčivá, postavu Evy v podání Romany Goščíkové jsem vůbec nepochopil a ke spokojenosti jsem měl hodně daleko, ale... Bajkery a Špindl jsem zodpadoval, tady se mi do toho nechtělo, protože jsem se chvílemi docela bavil, Ester Geislerová zahrála výborně (tik v očním víčku na svatbě byl dokonalý), Jaroslav Plesl mě ve své mini roli totálně odvařil, a svým výkonem mě mile překvapil Jakub Prachař. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pasivní hrdiny odjakživa vyloženě nesnáším. Karla Janáka o něco méně, ale rovněž to není žádné terno. Z jeho Ro(c)ku podvraťáků jsem chtěl kdysi odejít z kina a ač točí „dospělejší“ látky, pořád to zoufale lapá po dechu, má nepřirozené momenty, odbíhá od reality v každé třetí scéně a postavy nedýchají, jen se pitvoří. A některé z nich se pokoušejí najít životního partnera. Je to křeč a humoru to má pramálo. Tuzemští tvůrci mají navíc nějakou prazvláštní zálibu muže a ženy ponižovat jako nekompetentní idioty. Kandidátů na boyfrienda bude víc, nakonec to padne na toho, který je nám jasný od samého začátku. Janák je sice technicky opět solidní, to ostatní (podstatnější) nezvládá a s láskou a hledáním to nemá nic společného. Jakmile se pustí do o něco odvážnějších motivů, hned zase rychle vycouvá. Resumé: jedno nebo dvě oddechová pousmání by se našla. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to česká komedie jsem se překvapivě dobře bavila. Když už nic jiného tenhle film se komedii alespoň podobá, divák dostane za svůj čas na oplátku docela služný zážitek a párkrát se i zasměje, což je, alespoň dle mé zkušenosti, u českých filmů spíše výjimka. Mi se Lovení líbilo a klidně bych se na něj podívala znova, mělo to hlavu a patu a celý film působil přirozeně. Po nemilé zkušenosti a sérii nepovedených schůzek spěje minimálně zpočátku nepředvídatelná zápletka ke svému konci. Takže za mě, sice by to mohlo být lepší, ale u českých filmů jsem zvyklá spíše na odpad!, proto tomuhle dávám jednoznačný nadprůměr a přitom podotýkám, že to může být jen a jen můj názor. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha českých komedií poslední doby na téma vztahy z partičky podobných jako Dvě nevěsty, Věčně tvá nevěrná, Po čem muži touží a spol. s Ester Geislerovou, které uteče ženich ze svatby a ona pak zkouší různé borce přes internetovou seznamku, aby nakonec skončila s ( POZOR SPOILER !) se spolubydlícím s kterým bydlí od páté minuty a je to vlastně jasné. Pár momentů bylo i vtipných, Kramerová celkem nabila energií některé scény, ale výsledek je velmi podprůměrný zbytečný film. ( není to tak hrozné jako Věčně tvá... ale nedosahuje kvalit ostatních ) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Když zpíval Richard (Jakub Prachař) pro Elišku (Ester Geislerová) „Lékořici“, měl ji zazpívat trochu falešně. Prachař však zpíval tak falešně, že rozesmával celý štáb i herce a ti scénu opakovaně pokazili. (Tonula)
  • Potkanů hrálo ve filmu víc, protože každý uměl něco jiného. Jeden šplhal nahoru, druhý dolů, další uměl zahrát mrtvého. (Tonula)

Reklama

Reklama