Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatická Eliška (Petra Hřebíčková) je na plný úvazek milující manželkou charismatického a bohatého Pavla (Jiří Langmajer). Ovšem jen do té doby, než ji na prahu čtyřicítky milým a korektním způsobem požádá o rozvod. Když nový život, tak od základů! Eliška se rozhodne začít od nuly jako učitelka v malé středočeské vesničce. Rázovitý a hyperaktivní starosta (Miroslav Táborský) nastěhuje Elišku do jednoho domu s nerudným Božíčkem (Ondřej Vetchý), který díky svým vlastním neblahým zkušenostem s „ženskejma definitivně skončil". Jeho jízlivost a hulvátství může trumfnout snad jen jeho povolání – Božíček pracuje ve vesnici jako hrobník. Eliška má ovšem na chlapy také momentálně spadeno, takže si rozhodně nenechá nic líbit... (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (606)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mohl bych si trošku stěžovat na lehký filmový náběh do Kameňákova nebo Babovřesek tím pozitivním přístupem ke všemu, kterým se film prezentuje. Jenže ono mi při sledování tohoto filmu bylo tak strašně pěkně, že by byla škoda ho takhle jednou větou sejmout do průměru. Ondra Vetchej totiž opět předvedl skvělou roli a Petra Hřebíčková ho svojí vytříbenou postavou suprově doplňuje. K tomu i ostatní předvádějí skvělé karikatury a dobrosrdečnou náladu tak filmu zvedají stále výš. Z kina jsem tak šel s úsměvem na blbečka a nepřešlo mně to ani druhej den. Až takový na mě měl tento film vliv. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hro, hro, hrozná kravina. Naprosto umělá, nevkusná a místy i hodně tupá. Jediným pozitivem je fakt, že se na Petru aspoň pěkně kouká, jinak nic, co by stálo za nějakou řeč. Langmajer se do těhhle rolí vůbec nehodí a Vetchý to zachraňuje jen tak na půl. Suma sumárum 97 mého života mi zas proteklo mezi prsty. Ach jo. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jak se říká, v jednoduchosti je krása ... A tady se to přesně potvrzuje. Tenhle film mě moc mile překvapil. Čekala jsem, že mě bude bavit, ale ne až tak moc. Nepřináší dějově sice nic nového, ale na český film je to hodně povedený. Herci k sobě krásně ladili. Petra Hřebíčková v hlavní roli byla super. Víc takových českých filmů, na které se dá koukat i několikrát. 85%. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nebavilo mě to, humor mi přišel nevtipný, scénář vyloženě debilní, celé je to odtržené od reality, obsazení u mě taky nezafungovalo (Hřebíčková vypadá výrazně líp naživo než ve filmu, za Vetchého mi bylo jenom trapně, Postráneckého nemůžu ani vystát, Langmajer mě šokoval tím, jak zestárnul, a Táborský se mi tímto filmem asi definitivně zhnusil - na tiskovce po novinářské projekci byl extrémně úlisný a nesympatický; zbytek castu je jen do počtu a nestojí v podstatě za zmínku), samozřejmě nechybí otravný product placement, a celkově je to prostě film, který kdybych si nechal ujít, o nic bych nepřišel. Cílovka to asi bude milovat, ale mě to v podstatě kompletně minulo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dostal som tip na tento film od jednej bezva ženskej a trailer ma rozosmial. Nakoniec sa ukázalo, že nielenže najlepšie hlášky boli v trailery, ale  dokonca v ňom fungovali lepšie ako vo filme. Film pôsobí ako pokus o romantiku z vidieka v americkom štýle, ale nechytá sa to ani na produkciu od Hallmarku alebo Lifetime. V každom ohľade to pôsobilo strašne umelo. Jak vizuál, ktorý je tak sladký až človeka napína, tak hlavne dialógy, ktoré trhali uši. Len sem tam sa hercom podarilo predať nejakú ironickú hlášku. Chámia medzi párom trochu funguje hlavne zo ženskej strany. Vetchý je ta za totálneho idiota a burana. Tak jak sa mi zo začiatku príliš nepáčila Petra Hřebíčková, tak si ma postupne získala a hlavne vďaka nej som to dopozeral. Celkovo mi to ale pripadá hrozne natočené. Proste zlatý Hallmark. 4/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (26)

Reklama

Reklama