Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Rough Night" by som zaradil do kategórie pozerateľných amerických komédií. Sem-tam som sa zasmial, občas som krútil hlavou no ako celok mám pocit, že moje dojmy sú celkom okey. Ale musím sa priznať, že viac som sa smial asi na chlapskej rozlúčke so slobodou než na tej babskej. Tam bola komédia neustále skvelá. Baby sa ukázali ako dobré herečky a je fajn, že potrebujú vyriešiť situáciu, v ktorej sa ocitli, no neviem či to prináša niečo nové v rámci humoru. Viac-menej je to všetko, čo vidíme v amerických komédiách stále. A vieme kopec vecí odhadnúť ešte skôr než sa stanú a vieme dokonca aj ako sa stanú. A to sledujeme film asi len 10 minút. Myslím si, že za jedno pozretie to stojí, no viac by som filmu asi nevenoval. Hodnotenie: C ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $22,105,643Tržby Celosvetovo $47,347,283Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Riadna ale riadna trapošina. Najhoršie je že sa v takomto čude zúčastnila moja obľúbená Scarlett Johansson. Film zlý ako päsť na oko. Som to vydržal pozerať len do polovice. Niečo tak nehorázne infatilné až hrôza. Tieto filmu typu Vo štvorici po opici dopadajú na jedno kopyto. Dejovo povrchné - ustrelené nikam o skutočne humornú scénu asi len ťažko narazíte. Trápnosť šedivá. /15%/ ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Pořádně ulítlá dámská jízda, občas bizarní přes čáru. Komedie cílí na nenáročné diváky lacinými vtípky, které plní svůj účel, ale zbytek sahá na paty podprůměru a trapnosti. Postavy jednotlivých žen bych ve svém životě nechtěl nikdy poznat a občas jsem si říkal, že tyto charaktery patří do blázince. V některých pasážích dialogy opravdu nudí a scéna po scéně je jako den a noc. Zápletka je naprostý výplach, ale naštěstí se pořád něco děje. Chtělo to více scén na benzínce, ale závěr se nese v tak zběsilém tempu, který nakonec i baví......5/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem průser, nakonec jsem dostal vcelku vtipnou komedii o bláznivých ženských, kde Jillian Bell naprosto kraluje, Zoe Kravitz způsobuje erekci a silně krásou zastíňuje Scarlett, která působí lehce mdle. Je to sice naivní a příběhově to nenabídne vůbec nic,pár krát jsem se smál nahlas a některé hlášky si pamatuji ještě teď,za což dávám velké plus. 65% ()

MUNRO odpad!

všechny recenze uživatele

V Americe už asi nedokážou natočit vtipnou komedii typu "loučení s čímkoliv",aniž by základním kamenem nebyly drogy.Když se začali asi po 20 minutách tyhle "princezny" sjíždět,vypnul jsem to.Nevím co mají všichni ti rádobyrežiséři v palicích(vlastně asi tuším..),když ve svých filmech v podstatě nabádají k drogám,vždyť je to hrozná prdel.Vykuřte si palici,nebo něco píchněte do žíly a zažijete mejdan.Takhle se bojuje proti drogám!Paráda!... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama