Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

Marze 

všechny recenze uživatele

Po vulgárních pánských pařbách byl snímek lepší než jsem očekával, s typickými rekvizitami každé "těžké noci". Předvídatelné, ale hodně humoru. Kvinteto je tedy hrozná společnost, sexismus obrácený na hlavu. Přesto ty ženy sledovat přináší zvláštní způsob radosti. Citově závislá Alice, tajnůstkářská Blair, hrdá a hlučná Ilana Glazer... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Divoká babská jazda" je šialene hlúpy film. Odohráva sa tu jedna smiešna nehoda za druhou a pravdepodobne vám to príde nútené a absurdné, ale je to aj veľmi zábavné. Jillian Bell je srdcom komediatka a skvelá inprovizátorka. Ukázala to hlavné v ,,Jump Street 22" a ani v tomto filme nezaostáva. 6/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těšil jsem se na oddechovku se Scarlett a to co jsem dostal mě přesvědčilo,že ona už se prostě do těhle filmů nehodí...respektive do takhle stupidních "komedíí" bez nápadu a hlavně vtipu,se nehodila nikdy.Asi sem úplně přestal chápat americký smysl pro humor,ale pokud spočívá převáně v tom,že se postavy chovají jako absolutní retardi a dělají úplně nelogické věci,pak je to asi ok...a tady to prostě ani Scarlett nezachrání...snad jen v případě,že by ukázala něco víc...30% ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Až moc filmů o tom jak se jedna vdává, uspořádá se zběsilá rozlučka se svobodou a něco se podělá. Prostě už je toho až moc, jenže ikdyž toho je až moc, člověk se pořád baví. Scarlett, Kate a Zoe to tady táhnou nejvíc. McKinnon je zrozená ke komedii a vždycky pobaví, Scarlett překvapila, protože většinou jí vídám ve vážnějších rolích, takže příjemná změna. Prostě další průměr, hlavně proto že těchto filmů o tom stejném jen s jinými herci je až moc. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Rough Night" by som zaradil do kategórie pozerateľných amerických komédií. Sem-tam som sa zasmial, občas som krútil hlavou no ako celok mám pocit, že moje dojmy sú celkom okey. Ale musím sa priznať, že viac som sa smial asi na chlapskej rozlúčke so slobodou než na tej babskej. Tam bola komédia neustále skvelá. Baby sa ukázali ako dobré herečky a je fajn, že potrebujú vyriešiť situáciu, v ktorej sa ocitli, no neviem či to prináša niečo nové v rámci humoru. Viac-menej je to všetko, čo vidíme v amerických komédiách stále. A vieme kopec vecí odhadnúť ešte skôr než sa stanú a vieme dokonca aj ako sa stanú. A to sledujeme film asi len 10 minút. Myslím si, že za jedno pozretie to stojí, no viac by som filmu asi nevenoval. Hodnotenie: C ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama