Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 9

Recenze (319)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dosledovala jsem to jen z povinnosti. Příběh postrádá lehkost a vtip, snad jen ty Disney princezny a zhmotněný svět internetu vyvolaly mírné pousmání. Spíš snímek považuji za edukativní - zobrazuje marnost a nesmyslnost honění se za "like". SHRNUTÍ: Ať už vystavíš na youtube cokoli, stejně tě za chvíli někdo převálcuje. Většinou koťátko. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

57. celovečerní Disney Ultimátní moderní Disneyovka plná easter eggů a různých vtípků. Kdo sledujete jen v češtině, zkuste někdy i originál, protože už jen propojení těch postaviček s konkrétními herci je něčím, nad čím se budete usmívat. Gal Gadot jako Shank, Jane Lynch, Alfred Molina... :) ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ralf 2 se docela povedl. 1 se mi ale líbila víc. Je škoda, že pokračování přišlo až po tak dlouhé době. Naše postavy začínají být znuděné z každodenní rutiny a hledají něco nového. To se jim naskytne, když majitel herny zavede internet. Jedna malá nehoda je nakopne k tomu, aby ho prozkoumali. Svět internetu je samozřejmě mnohem větší a rozmanitější než ten, který znají. Objevuje se tu neskutečné množství popkulturních narážek, které ocení hlavně lidi, co se často pohybují na internetu. I přes to všechno je konec pro mě trochu moc emočně přehrocený. I tak se ale jedná o skvělou zábavu nejen pro děti. Kdo ví, třeba se za pár let do tohoto pestrého světa podíváme znovu. "Jak vydělat peníze?" ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Za mě spokojenost, Ralph je pořád ten správnej nerdovskej Raubíř, a jeho šílené internetové dobrodružství dokáže na tváři vykouzlit hned několik úsměvů. Lootboxy, spamy, komentáře na facebooku, adblocky a všechny disneyovské princezny v příběhovém uragánu o honbě za dokonalým přátelstvím, to do animáku jen tak nenarveš. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Bohužel kouzlo prvního dílu tahle moderní splácanina naprosto a zcela postrádá. Ralph s Vanilopkou míří do Internetu, který je až příliš současný a tyhle postavičky do toho prostě moc nezapadají. V krátkosti: Přišlo mi, že je tam mnoho zajímavých nakousnutých nápadů, ale všechny zůstaly zcela nevyužity. Dokonce i Disneyovské princezny, které se pak ještě úplně mimoňsky mihly na konci. Velká škoda. Fakt že jo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Jako jistou poctu tvůrcům legendárních filmů lze vnímat skutečnost, že některé scény ve filmu nápadně připomínají scény z těchto kultovních filmů, např. když se Ralf šplhá na střechu mrakodrapů – tato scéna jakoby z oka vypadla obdobné scéně z filmu King Kong (1933). Či měsíc s raketou v oku odkazuje na film Cesta na Měsíc (1902) velikána němého filmu Georges Mélièse. Podobných odkazů lze ve filmu najít více. (Posheidon)
  • Při útěku před Stormtroopers v Disney světě lze na na stěně chodby vidět nápis „Sector A113“. Zkratka A113 se objevuje ve všech animovaných filmech Disney/Pixaru v různých podobách a odkazuje na číslo dveří učebny kalifornského institutu umění odkud vzešla většina animátorů. (vojacekr)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama