Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (319)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Omšelý a předvídatelný příběh, na který mě připravovaly upoutávky, naštěstí zachraňuje humor a nápaditý svět, ve kterém se to všechno odehrává. Ve výsledku si myslím, že je Raubíř Ralf a internet stejně dobrý jako první film a má i podobné slabiny. Kéž by se tak tvůrci rozhodli strávit (mnohem) více času v té Disney části, ve které bylo naprosto všechno...! ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější zpodobnění internetu široko daleko, přesně, jak slibovaly trailery, hlavně ty pop-upy a reklamy vůbec, ty mě dostaly. Díky povedené animaci to vypadá nádherně a Jackmanův soundtrack se k tomu skvěle hodil. Co do příběhu, bavilo mě to, dokud nepřišlo klasické "rozhádali jsme se a pak se zase udobříme" - celou dobu bylo jasný, že se nakonec dají dohromady, uvědomí si svoje chyby a odpustí si, a pak to, jak tam Vanilopka začala zpívat jak ty ostatní princezny, to mě zklamalo, přesně to jsem doufala, že zrovna tady neuvidím. Ale princezny, ty se povedly, hlavně, jak si sehnaly nové oblečení, konečně to někdo udělal :-). Víc než princezny a internet mě potěšilo, jak Ralf s Vanipkou jezdili v Tronovi (hře) - v Tronovi ovšem byla zavirovaná oblast - chce tím snad Disney něco naznačit? A že se o Tronovi nezmínili už v jedničce? P.S.: Z nedostatku lepší možnosti, jsem byla na dabingu a musím říct, že nebyl vůbec špatný, hodně fórků se povedlo, na druhou stranu, "Kde seš, Tronííííku?" mě bude strašit ještě hodně dlouho. 7/10 ()

Reklama

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Průměrné pokračování, jež využilo silné stránky svého předchůdce a akorát je zopakovalo. Prostředí videoher je zkraje nahrazeno světem uvnitř internetu (zazní věta „Je nový, je jiný, a proto se ho musíme bát.“), do nějž se sice podařilo nasmlouvat oficiální loga řady slavných firem, ale děj už se v nich odehrávat zřejmě nesměl, takže hrdinové např. namísto přítomného YouTubu a Googlu navštěvují fiktivní společnosti BuzzzTube a KnowsMore. Až na jednu vynikající pasáž s disneyovskými princeznami (chceme samostatný seriál, prosím) a několik referencí však kupodivu nezbývá příliš mnoho dalšího humoru, který by obstál sám o sobě, a příběh je navíc velmi jednoduchý a místy až zbytečně natahovaný. Vnitřní chod internetu je ztvárněn poměrně vynalézavě, jinak ale snímek nápaditostí příliš neoplývá, což reflektuje i sekvence, v níž se hrdinové rozhodnou vydělat peníze natočením vtipného videa, ale namísto nějakého vlastního originálního nápadu jen nekreativně okopírují nejpopulárnější trendy. Animaci naopak nelze vytknout nic. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $175miliónovTržby USA $197,230,984Tržby Celosvetovo $487,039,308Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Hromada dobrých nápadov, počnúc vstupu do internetu, ktoré ale chceli ešte viac rozvinúť, vyhrať sa s nimi. Hlavne svet Disney mal šťavu, údernosť, princezné bodovali, bavili. Zas na druhú stranu ten vírus bol troška zbytočne strašidelný a neplnil až tak úplne účel, prišlo to miestami až príliš zbytočne zdĺhavé. Mohli radšej dať viac priestoru pretekárke Shank (Gal Gadot), tá veru rozprúdi krv, dobre to oživila. /videl v kine: 75%/ ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přišla snad ještě lepší dvojka. Animace krásné a hlavně příběhově zajímavé a to do té míry, že se od začátku do konce člověk nenudí. Zábavné jak pro malé, tak pro ty větší, plné výborných vtípků a hlavně skvělých Easter eggů. Hodně podobně laděné jako také skvělý Ready player one. Příběh má co říct, není naivní a místy i dojme. Za mě nelze jinak než plný počet a rozhodně doporučit všem.....85%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Jeden z trailerů obsahuje scény, které se ve filmu neobjevily. Konkrétně se jedná o upoutávku, kde Ralf komentuje koťátko slovy: „Jako by mi do duše nahlédlo,“ a o scénu, kde přiděluje pití pro kocoura a dort pro králíka. (Nathaniell)
  • Když Ralph a Vanellope dorazí do ebay, jedna z reklam láká na seznamku žen. Žena na reklamě je teta Cass z filmu Velká šestka (2014). (LaserJet)
  • Když Ralph padá do šatů Sněhurky, má na sobě stále svoje oblečení. V momentě, kdy do něj spadne, zmizí jeho oblečení a zůstanou jen šaty Sněhurky. (LaserJet)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama