Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Master19 

všechny recenze uživatele

Ještě dříve než skončí úvodní titulky je naprosto jasné, co bude vyvrcholením filmu. Mezitím je nudná vycpávka, bez hlubšího významu. Motorky mě nijak výrazně neberou a ani holky mě příliš nezaujaly, takže jsem se dosti nudil. Za kameru a hudbu by to bylo na dvě *, ale! Ten konec je něco příšerného, objímání motorkářů ve mě vyvolává pocity až skoro na zvracení... :-( ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Gangsta-Niggah-bikerz podívaná, která je i přes extra vysokou hladinu adrenalinu a samá černošská herecká esa (Fishburne, Hounsou, Jones, Hardison) až překvapivě nudná a statická. Nevím přesně zda-li to je neschopným rejžou, spícím kameramanem, neinvenčním scénáristou či epileptickým střihačem (možná že od každého trochu), každopádně výsledek je (slušně řečeno) špatný a z daného tématu se dalo vytřískat mnohonásobně víc (typickým příkladem budiž povedené Rychle a zběsile)... Milovníci silničních mašin, nechť si 2-4 * přidají! ()

Reklama

Fell_Beast 

všechny recenze uživatele

Že by afroamerická kultura přešla z odporných lowriderů na motorky? Asi ne, černoši na motocykly moc nelezou, nehoupe se to, nemá to jedenadvacetipalcová kola z chromu, nemá to rádio, takže projíždění v Harlemu za zvuku gangsta rapu odpadá...už od začátku je to velký paradox a film je odsouzen k záhubě...jedna hvězda za L. Fishburna... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +poslední třetina, poselství, příběh, motorky –soundtrack, špatná kamera, slabé vyznění závodů, je tu černo :-), nemá na konkurenci, délka/// Film, který více či méně připomíná ságu Rychle a Zběsile. I když se nejedná o špatný film, při srovnání právě s touto konkurencí viditelně ztrácí. Jsou zde světlé momenty, ale musím uznat, že první dvě třetiny jsem se i celkem nudil. Rovněž mě moc neoslovila špatná práce s kamerou a hudební doprovod, který do některých pasáží vůbec nepasoval. Herci neurazí ani nenadchnou. Být to natočeno před 10 lety, hodnotil bych jinak./// Celkem 51%/// ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Wow, mám nápad jak udělat parádní film, na kterým vydělám velký prachy. Bude to jako Rychle a zběsile jenom s motorkami. K tomu přidáme partu černochů a pár bělochů aby se neřeklo. Ne takhle to opravdu nefungovalo a ani fungovat nebude. Možná proto to nebylo tak dobrý. P.S. SPOILER: Jsem tvůj táta tak tě nechám vyhrát. To bylo fakt moc... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama