Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (63)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film si to podělal už tou schizoidní předtitulkou scénou. Míra idiocie a smysluplnosti oné scénky zcela koresponduje s celým filmem. Jako opravdu vymazlený scénář jsem nečekal. Mělo to být přímočaré a jednoduché... jenže ono ne. Takových stupidních zvratů a nesmyslných situací v jednom scénáři by jeden nevěřil. JCVD alias "Pan Kloubouk" je za trapáka, Christopher Lambert standard (ale potěšil) a nejlepší dojem nakonec zanechal Mike Tyson. Ano uznávám, souboje natočené bravurně. Ne jednou jen na jeden (!!!) záběr bez střihu. Žádná zběsilá střih-střih-střih-chaos akce. Praktiky díky tomu nedávám naprostou nulu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

White Warrior! White Warrior! White Warrior! White Warrior! Nádherně otitulkované dílo, při kterém kouč Jean-Claude Van Damme nevěří svým očím a ještě může být rád, že mu nikdo neukousnul ucho. Přesycené množstvím rádoby atraktivně natočených soubojů, kterým vzhledem k častým zpomalovačkám chyběly jen přelétávající holubice (dokud by je volejem nesestřelil Ronaldinho). Pokud vás tohle unavuje, dostanete sadu siláckých řečí a prokládku z mentorských mouder (musíš předvídat pohyb vzduchu dřív, než nastane, bez ohledu na to, jestli soupeř obědval luštěniny). Nekonečný závěrečný „gladiátorský“ fight proti islandskému nemotHorovi postrádal k věrohodnosti nějakou tržnou ránu, bouli nebo viditelnou kontuzi. Takhle tam byl lékař jen kvůli stanovení smrti a za to by měl stejně vrátit diplom.. ()

Reklama

upson 

všechny recenze uživatele

Pokračování vyhnané steroidy a patosem.....teda hlavně steroidy. Miluju tyhle béčkový vypalovačky. Být to před lety na VHS, dnes by z toho byl kultovní hospodskej výplach na téma "pamatuješ si na tu rubačku, ve který hrál Van Damme". Bohužel dneska se tohle bahno točí jako na běžícím pásu a za pět let na tuto otázku odpovíte....a kterou rubačku myslíš? Ta co měla na CSFD 35% nebo odpad? :-D :-D Za mě jasných velmi zkreslených 90% z nostalgie k ošoupaným VHS-kám. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Kickboxer je reboot osmdesátkového béčka stejného názvu. Děj těchto filmů se většinou podobá jako vejce vejci. Kladná postava zabije záporáka, pomstí smrt svých příbuzných nebo svého mistra. Hvězda boxu Mike Tyson hraje spoluvězně Briggse. Jeho pěstí souboj s Moussim patří vrcholům filmu a tipněte si, že Tyson poražen nebude. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kickboxer: Retaliation je asi pokracovanie Kickboxer: Vengeance, ale tazko to posudit, kedze ten film nedava ziadny zmysel. To maju vlastne tie dva filmy spolocne. Nahodne sa striedaju rôzne sceny, ktore vyustia vo finalnom zapase.Bitiek je tu prekvapivo neurekom, ale ich kvalita je väcsinou mizerna. Väcsina chvatov je pomala, udery nezapadaju, kameraman sebou škube jak trafeny, je to neraz snimane v divnych uhloch. Ani zpomalovacky bitkam nepomahaju a este viac im uberaju na dynamike. Napriek tomu iba kvôli bitkam davam aspon jednu hviezdicku, lebo obcas sa v nich vyskytne nejaky zaujimavejsi chvat alebo pôsobivy pad. Herecke obsadenie je celkom vydarene. Je tu viacero znamych xichtov za zenitom a väcsina z nich sa predvedie aj v bitkach. Skoda len, ze väcsinou to je rovnake utrpenie ako ich dialogy, ktore su obcas tak absurdne az ma rozosmiali. Van Damme sa uz ani nemohol pozerat v akej sracke sa ocitol a tak sa radsej nechal oslepit. To odporucam aj vsetkym divakom, pokial nechcu prist o rozum. Alebo najlepsie bude sa tejto sracke vyhnut. Na pripadny dalsi diel ma nenalaka ani Seagal. :) 1/10. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Jako akční režisér a koordinátor kaskdérů na filmu pracoval Supoj Khaowwong, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Supoj (Jim) Khaowwong. (Rominator)
  • Jednu malou roli si zde zahrál i legendární fotbalista Ronaldinho. Při výcviku střílí na Kurta (Alain Moussi) míče. (Likan7)
  • Natáčelo se v Thajsku a ve státech USA – Kalifornie a Nevada. (BMW12)

Reklama

Reklama