Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Davies182 

všechny recenze uživatele

No nebudu vám lhát, je to totiž naprostá katastrofa!! Teda když se tam mluví. Jenže vono se tam skoro nemluví! Vzhledem k tomu, že se v novým Kickboxerovi namísto kecání v podstatě FURT jenom bojuje anebo cvičí s Van Dammem, tak... se vlastně jedná o nadupanej devadesátiminutovej klip plnej cool bojovejch umění. Takže jestli ste někdy vydrželi sedět půldruhý hodiny u Óčka, tak tohle je to samý akorát s Muay Thai. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kluci z Moviezone snad dostali zdarma trénink s Van Dammem, jinak nechápu, co je vedlo k hodnocení 6/10. Kickboxer Vengeance je neuvěřitelně zbytečný film, ve kterém nefunguje vlastně téměř nic. Tak předně z Bautistova Tong Poa nevychází ani charizma, natož hrůza, maximálně tak zápach z nandrolonového opojení. Moussi, Shahlavi, St-Pierre něco umí, ale to je tu zase Střihač s Kameramanem, alias Skřípač s Hematomem, kteří bojovou akční scénu skřípnou do spárů tety Horskádráhahadr a zbyde po ní jenom modrozelená podlitina. No a Žán Klód tu vystupuje v podivné roli mentora, né že bych mu to nevěřil, ale ty pochcaný sluneční brejle mě fakt srali a on je né a né z té palice sundat. Takovej mistr nemistr, namistrovanej ministr. Choreografie Larnella není špatná, ale není možno si jí užít, neb Skřípač s Hematomem blbnuli jako dva tamaríni o poslední kus švestky. Chceme se účastnit dalšího dílu, který má přiletět hned příští rok?? Režisér LogoTetris naverboval islandské pohoří Bjornsson, americký růstový hormon Shaw a Lorda Raidena. Malou šanci tomu dám :) ()

Reklama

Quint 

všechny recenze uživatele

Kickboxer s Van Dammem byl stupidní, ale zábavný. Kickboxer: Vengeance je stupidní (i když předstírá, že není) a nezábavný. Zbytečný reboot, který se marně snaží svoji osmdesátkovou předlohu updatovat pro současné diváky. Tvůrci si zřejmě řekli, že přiblble nerealistická zápletka Kickboxera stála za houby, tak ji zredukovali na minimum (přesto se jí stále drží, aby neurazili fanoušky) a zbylé mezery vyplnili delšími akcemi. Zřejmě, aby to bylo míň blbé (což není) a víc kickass (což také není). Všechno se tu děje hrozně rychle, bez napětí a předehry, aby zbylo co nejvíc času na akci. Nic proti tomu, kdyby ovšem akce nebyla tak fádní. No dobře, jízda na kole pod vodou se zapojením tažných volů jako součást tréninku byla bizarním způsobem cool. Ale jinak mi v paměti neutkvělo vůbec nic. Ve filmu je prý plno známých zápasníku, o kterých jsem v životě neslyšel, tudíž to pro mě (a dost možná pro většinu ostatních diváků) nemá absolutně žádný význam. Pokus o chudší verzi Expendables (viz i plakát) tedy moc nevyšel. Vrací se Van Damme. Bohužel ale v jiné roli. Navíc je zčásti bůhvíproč nadabovaný někým, kdo se snaží napodobit jeho francouzský přízvuk. Překvapilo mě, že film režíroval John Stockwell, herec (např. z Top Gunu), který odstartoval svoji režijní kariéru pozitivně přijatým dramatem Šílená / Krásný. Tímhle ji zcela utopil v nejhlubších béčkových stokách. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pre mňa v pohode bojovka. Kopec akcie. Viac menej sa postavy buď bijú alebo trénujú. Kopec techník. Trochu málo kontaktné, ale nemôžeme mať všetko. Točené oldschoolovým štýlom. JCVD si rolu očividne užíva a ukazuje,že je stále namakaný aj pohyblivý. Škoda že Gina je tam úplne zbytočná. Chudák Shahlavi sa už nedožil premiéry. Ja som relatívne spokojný. To, že to bude hlúpe a plné klišé bolo jasné. O tom je bohužial žáner. Videl som kopec horších béčok s lepším hodnotením. 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že je tohle jenom remake původního filmu, kde si JCVD zahrál hlavní roli, i když ona je pravda, že on má hlavní roli i v tomto filmu, kde se vtělil do role toho, kdo učí Erica Sloana tomu nejlepšímu kickboxu, aby byl schopen porazit Tong Poa. Děj má jen lehké změny, je to celkem fajn, ale prostě originál je originál. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama