Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Quint 

všechny recenze uživatele

Kickboxer s Van Dammem byl stupidní, ale zábavný. Kickboxer: Vengeance je stupidní (i když předstírá, že není) a nezábavný. Zbytečný reboot, který se marně snaží svoji osmdesátkovou předlohu updatovat pro současné diváky. Tvůrci si zřejmě řekli, že přiblble nerealistická zápletka Kickboxera stála za houby, tak ji zredukovali na minimum (přesto se jí stále drží, aby neurazili fanoušky) a zbylé mezery vyplnili delšími akcemi. Zřejmě, aby to bylo míň blbé (což není) a víc kickass (což také není). Všechno se tu děje hrozně rychle, bez napětí a předehry, aby zbylo co nejvíc času na akci. Nic proti tomu, kdyby ovšem akce nebyla tak fádní. No dobře, jízda na kole pod vodou se zapojením tažných volů jako součást tréninku byla bizarním způsobem cool. Ale jinak mi v paměti neutkvělo vůbec nic. Ve filmu je prý plno známých zápasníku, o kterých jsem v životě neslyšel, tudíž to pro mě (a dost možná pro většinu ostatních diváků) nemá absolutně žádný význam. Pokus o chudší verzi Expendables (viz i plakát) tedy moc nevyšel. Vrací se Van Damme. Bohužel ale v jiné roli. Navíc je zčásti bůhvíproč nadabovaný někým, kdo se snaží napodobit jeho francouzský přízvuk. Překvapilo mě, že film režíroval John Stockwell, herec (např. z Top Gunu), který odstartoval svoji režijní kariéru pozitivně přijatým dramatem Šílená / Krásný. Tímhle ji zcela utopil v nejhlubších béčkových stokách. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už originál pro mě nikdy nebyl kdo ví jaká pecka, ale určitý věci v něm aspoň fungovali. Tady funguje jenom starej dobrej Žán kterej je pořád v poho jinak tu máme hlavního hrdinu s charizma uzený makrely a Bautistu kterej je sice fakt hovado, ale to nestačí, páč on je jak bez života, žádný emoce nic v originálu aspoň Qissi házel zlý pohledy a byla tam poznat i rivalita mezi ním a Žánem tady nic. Oni vesměs všichni působí dojmem jenom si to v pohodě odehrát a hlavně se nezranit. Nejvíc to nasere u Giny která to začíná mít těžce na háku a chytá podivný manýry. Film který opravdu v době kdy je tolik starších a lepších arénovek nemá co nabídnout.30% ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval poctu originálu, místo toho přišla znevažující fraška. Na Bautistu se sice hezky dívá, ale jako wrestler nemá ani základy muay thai a estráda na papundeklových slonech posílá snímek do špíny zapomnění. Děj nula, atmosféra nula. Hvězda pro JCVD z nostalgie, druhá pro krásnou Malakul Lane. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

No nebudu vám lhát, je to totiž naprostá katastrofa!! Teda když se tam mluví. Jenže vono se tam skoro nemluví! Vzhledem k tomu, že se v novým Kickboxerovi namísto kecání v podstatě FURT jenom bojuje anebo cvičí s Van Dammem, tak... se vlastně jedná o nadupanej devadesátiminutovej klip plnej cool bojovejch umění. Takže jestli ste někdy vydrželi sedět půldruhý hodiny u Óčka, tak tohle je to samý akorát s Muay Thai. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Zase taková srágora jak tu někteří tvrdí to není. On už původní K. není kdo ví co, ale bylo to na VHS byl tam JCVD, takže jsme to žrali a někteří z nás ne jednou zkusili kopnout do stromu co to s náma udělá. Tenhle remake s Jeanem v pozici kouče a mentora si na nic nehraje. Ví, že je béčko, které se časovou smyčkou dostalo do roku 2016 a víc nechce. Kdo si to neuvědomuje nemá se na podobný kousky dívat. Stěžovat si budu pouze na hlavního hrdinu, který mi přišel nesympaticky, neslaný nemastný, ale rvát se uměl. 60 procent za Žána ve fajn roli kde dal vzpomenout na léta, kdy byl neporazitelný. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama