Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Luk80 

všechny recenze uživatele

Na takové klasiky by měl být přísný zákaz pro jakékoliv restartování. JCVD byl sice v pohodě, dělal co dělal, kopal a trénoval, ale bylo to málo.Ti co to tady měli táhnout totálně vyhořeli. Tong Po ? Proč ? Vím, že je tady nová generace zápasníků co se z ringu dostává k filmu a chcou se širšímu světu více ukázat. Osobně na mě to neplatí a já si okamžitě pouštím Kickboxera v rychlodabingu a budu se náramně těšit z každé další scény. Jediným pohodovým plusem byly závěrečný tanec Alaina Mousii ala JCVD v hospodě. Sara Malakul Lane je pěkná, pěkňůčká. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám dost problém. Je to remake nebo pokračování? Pokud pokračování, proč hlavní záporák vypadá stejně jako ten v původním filmu. Pokud pokračování, tak se ptám proč? Film má neuvěřitelně špatné a nesympatické (ne)herce. Nikdo ve filmu neumí pořádně bojovat a když už v něm jednu ze zásadních rolí hraje profík v MMA, bojuje jak máslo, jen aby neublížil hlavnímu hrdinovi. Bojové sekvence jako takové jsou nudné, bez nápadu a špatně natočené a překvapilo mě, jak může někdo v době filmů jako Raid nebo Ong-bak, natočit bitky, které vypadají hůře než ve filmech z 80. let. Celkově jsem chtěl film po 15 minutách odpálkovat s 1* a pustit si něco pořádnýho. Pak se ale objevil Van Damme a já se v tu chvíli naladil na příjemnou nostalgickou vlnu a vyloženě si užíval všechny tréninkové sekvence. Takže ve výsledku, to taková mizérie vlastně nebyla a docela sem si film i užil. Na jedno podívání celkem neškodné. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už originál pro mě nikdy nebyl kdo ví jaká pecka, ale určitý věci v něm aspoň fungovali. Tady funguje jenom starej dobrej Žán kterej je pořád v poho jinak tu máme hlavního hrdinu s charizma uzený makrely a Bautistu kterej je sice fakt hovado, ale to nestačí, páč on je jak bez života, žádný emoce nic v originálu aspoň Qissi házel zlý pohledy a byla tam poznat i rivalita mezi ním a Žánem tady nic. Oni vesměs všichni působí dojmem jenom si to v pohodě odehrát a hlavně se nezranit. Nejvíc to nasere u Giny která to začíná mít těžce na háku a chytá podivný manýry. Film který opravdu v době kdy je tolik starších a lepších arénovek nemá co nabídnout.30% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak to byla krutá zhovadilost. Souboj s Van Dammem byl tak trapnej, že si člověk málek ucvrnk do kalhot jak se smál. Souboj s Bautistou by byl fajn, kdyby se během boje nějak nezvětšoval :) Gina Corano dělala trapné křoví a milostná scéna s Lane obsahovala tři zhoupnutí a konec :D Naprosto otřesné pokračování Kickboxera, který vlastně ani nemyl o kickboxu ale Muay Thay ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

" muay thai a láska nejde dohromady" Sakra to je nádhera!! Tetelim se blahem, protože ze zdejšího hodnocení mi běhal mráz po zádech! Ze strachu, že to nebude béčko, že JC prostě nebude stíhat a bude seschlej, že u toho nebude mít ty svoje frajerský kecy!!!! Tohle je ale fantastico dejavu! Bojová sekvence střídá tréninkovou a Klódík v ciganským klobouku, v brýlích záměrně zakrývající jeho kruhy pod bulvama a v naprosto famózní formě, kterou nemá ani Sly nebo Arnie v tomhle věku, mě bere, jako za starých dobrých časů mladého Tong Poa!!!!! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • V roli Kurta Sloana (Alain Moussi) se měl objevit britský herec Darren Shahlavi, bohužel zemřel ještě před začátkem natáčení ve spánku na předávkování léky. (korbitch22)

Reklama

Reklama