Reklama

Reklama

Karate tiger 3: Pokrevní bratři

  • Hongkong Qin xiong di (více)

Obsahy(1)

Will Alexander (Loren Avedon) a jeho starší bratr Casey (Keith Vitali) si poslední dobou moc nerozumí a nedokáží nalézt společnou řeč ani na oslavě narozenin jejich milovaného otce Johna. Když je však John Alexander - bývalý agent CIA – zavražděn, vydávají se bratři po stopách jeho vraha až na Floridu, kde spojí své síly, aby vykonali spravedlivou pomstu. V cestě jim však stojí celý zločinecký gang v čele s ďábelským Francem, který mistrně ovládá bojová umění. Snímek, jehož originální název zní Blood brothers byl u nás uváděn jako třetí ze série akčních filmů Karate tiger. (decouble)

(více)

Recenze (67)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Rozhodně teda lepší než druhý díl, který byl vyloženě uhozený, bohužel i tady se opakuje záležitost s tím že začátek vypadá na zajímavý akční film s klasickým námětem o pomstě. Jenže scénáristé si nějak neumí poradit s prostředkem děje, film začne prostě nudit. Konec spojený se záchranou prezidenta si mohli klidně taky odpustit, to tam bylo přimíchané zbytečně. Avedon byl asi dobrý karatista ale o to byl horší herec, i když to nebylo až tak hrozné jako ten druhý ( Keith Vitali ) na hereckých schopnostech ale tyhle filmy nestáli. 35% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tygr, který umí karate potřetí. K Avedonovi nám tentokrát přibylo další herecké mehlo jménem Keith Vitali a oba se celou dobu předhánějí v tom, kdo předvede debilnější grimasu. O prsa čínské gymnastky u mne nakonec vyhrál Vitali, jehož mimické škleby se nedají rozumným způsobem popsat, pro představu doporučuji snad jen návštěvu zoologické zahrady s prohlídkou pavilonu opic při krmení. Nu ale k ději, Avedon je s opicí v bratrském svazku, ale moc si nerozumějí a posunky nepomáhají. Celou situaci se snaží vyřešit jejich otec, který má filipa, narozeniny a průpravu z CIA, je však na(ne)štěstí odpraven blonďatým metrosexuálem a oba bratři jsou nuceni překonat své mezidruhové bariéry a pokusit se dostat onomu blondýnovi na kobylku. Nakonec mu na ni vleze opičák, protože jej kdysi šimrávala na bříšku a je to nostalgická sodomistka. Avedonovi se mezitím daří infiltrovat v přestrojení za drsňáka blonďákovu bandu a vše by dopadlo skvěle, kdyby ovšem jejich papá nekamáradil s ošklivým Krhounkem... A jen krátce recenzoidně: Trojka je o fous, opici a průhledné doubly v bojových sekvencích horší než díl předchozí, hvězda tedy padá dolů. ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Dabing společnosti Intersonic je prostě nezapomenutelný. Jan Preučil musel jenom zde nadabovat snad 4 postavy. Loren Avedon byl výrazně lepší, hlavně herecky, než jeho starší bratr. Největší plus je tady záporák Franco (opět v dabingu Jana Přeučila) který svým albinským zjevem dodává všemu nevídanou pozornost. I jeho karate styl a šedivé vlasy by se dály přirovnat ke starým zlatým Shawn Brothers. Nalepit mu jen vousy a mohl by klidně hrát Paj Meje :-) ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Z "Avedonových Karate tygrů 2 - 4" (ve skutečnosti docházelo jen k neustálému reklamnímu používání tohoto názvu filmu, původní názvy byly jiné a neměly samozřejmě s původním dílem pranic společného ...) se jedná o nejslabší díl. Děj filmu je opravdu trapný, ono nejde ani tak o to, že by byl nějak prostý, což bývá většinou, ale hlavně je naprosto nevyrovnaný, prostě scénář spíchlý za jednu hodinu. K mrštnému Avedonovi (kterého jsem nikdy ve své době nemusel) se přidává jako mstící se bratr ještě Keith Vitali (kterého jsem nemusel ještě víc a seděl mi spíš do záporných rolí). A i když by tahle dvojka mohla zajistit hodně slušnou zábavu, jak v době vzniku, tak dnes po letech, moc tomu tak není ... Akce si člověk příliš neužije a to co je mezi ní je příšerná nuda a otrava. Takže film se pořád zmítá mezi otravnou dějovou omáčkou a špičkovou "karate akcí". Avedon je jako vždy ve formě, choreografie soubojů výborná, prostě Hong Kong... I ten Vitali zde má dobré akční scény, ale celkově je to nuda. Navíc hlavní záporný ranař se s těmi v 2. (Hues) a 4.(Blanks) nedá vůbec srovnávat ... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dalsia z klasik karate becok zacina ako nejake rodinne drama. dvoch rozhadanych bratov da dohromady az vrazda ich otca a ich spolocna cesta za najdenim jeho vraha, ktora je lemovana sem tam slusnymi akcnymi scenami, niektore z nich su priemerne vdaka slabej rezii a choreografii co vsak vynahradzuje zaverecny suboj v hangari. loren avedon je zarucena poistka kvalitnej (v ramci zanru) zabavy. i ked dost tu rozculuje "telenovelovska" hudba a celkom priemerny hlavny zaporak Franco, ktory je dost gay. ps: vzdy som mal za to ze vitali a avedom su slusny karate gymnasti tak je trocha zarazajuce ze pri svojich subojoch casto pouzivaju doublerov:-( ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Niekoľko krát počas filmu si môžete nad hlavami hercov všimnúť mikrofón. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama