Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Zeek 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc líbil. Ale je tohle potřeba? Natočit čtvrtej (a dokonce pátej) díl, když už druhej byl o ničem? U policejní akademie jsme svědky, že se může zajít ještě dál než jen ke pátému pokračování. Tak snad to dál pokračovat nebude, protože s každým dalším dílem se snižuje i moje hodnocení prvního dílu, který jak jsem řekl se mi moc líbil. Moje hodnocení: 20%. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kouďák znovu dokazuje, že se umí rvát a opět se na to dá v pohodě koukat akorát příběh je na houbeles, Tong Po který býval děsivej je nyní děsnej (změna herce) , příběhově mezi trojkou a čtyřkou uběhlo tolik času, že máte dojem, že jste jeden díl museli prošvihnout a zápasy jsou o třídu níže než třeba ve trojce a asi o dvě třídy níže než ve dvojce, jedničku radši ani nezmíním to by bylo o další třídu a...safra já to zmínil...no nic tak už víte, že zápasy jsou nic a moc k tomu. Scéna kdy Tong Po prchá po výprasku po čtyřech pryč to už je fakt epické zprznění legendárního záporáka. A obal k filmu kde je na fotce pravý Tong Po je asi poslední zoufalej pokus jak se tvůrci snažili na film nalákat...chjo aspoň tam byl Kouďák čéééče. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začátek nám pěkně shrnuje všechny události, které se staly v prvních dvou filmech. Nejmladšího Sloana pak zastihneme ve vězení. K čemu asi došlo? No, vzhledem k tomu, že pak naběhne na scénu Tong Po, který má ještě divnější masku než obvykle a nehraje ho Qissi, je jasné, že tenhle trouba se jen tak nevzdává. David se dostává z vězení, ale musí se účastnit neveřejného turnaje jen pro zvané. Postava Davida je v každém filmu jiné. Nejprve mentor, pak floutek a teď zhrzený bojovník. Není to zkušenostmi, ale prostě jenom scénářem. Problém je, že i choreografie tentokrát nestojí za nic. Velký propad ve všech ohledech. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Štvrtým dielom sa ku Kickboxerskej sérii vracia Albert Pyun a Sasha "čéče" Mitchell pokračuje tretíkrát v úlohe Davida Sloana, posledného z neviem koľkých bratov, toho času pozvolne černejúci vo väzení. Pokojne hniť mu však nie je súdené, lebo dostane list od notorického čuramedána Tong Poa, ktorý mu tentoraz uniesol ženu. Kouďák teda obratom využije akčnú ponuku od federála a už si to serie do mexika na turnaj organizovaný práve Tong Poom, toho času údajne mocným drogovým bossom. Jasné že je ten film blbý ako učiteľ telocviku, ale je tam dosť akcie a sexu, takže nestíha nudiť a za to má jeden bod. Prevedenie bitiek je vzhľadom k pôvodu filmu väčšinou solídne, mihne sa tu aj nejaká Kapoéra a Sashove kolenačky do hlavy ktorými o pár rokov predbehol Ong Baka. Najlepšia bola ale veselá bitka v bare s prehadzovaním buranov cez okná. To najhoršie bol potom sám ukrutný Tong Po, z ktorého je ešte väčší kokot než minule, jeho vytmelená hlava vyzerá ako žiarovka s copíkom a to obočie musel odkukať od Brežnevovej matky. A ten záver, Cthulhuove husličky, Kouďák vymetie s Tongom slávnostný stôl a ten potom vezme nohy pod pazuchy, happyend! Ešte mal zakričať - "ja sa vrátim ty skurvysyn muhaha", to by bolo dokonalé. Čo už , konce Pyun nikdy nevedel. Ale ako hovorím, malo to ekšn, kozy, frajerského Kouďáka a šialeného mexického drviča hláv. Dá sa. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak nám tato sérka krok za krokem jde do prdele a to prosím po všech směrech. Musím vyzdvihnout, že tvůrci trefili podtitulek - agresorem se u tohoto snímku stává snad každý a já Vám řeknu proč. PROTO. Tak tedy postupně. Čtyřka navazuje na troj a půlku, která se ale nenávratně ztratila. Jiné vysvětlení nemám. Pokud to opravdu má být čtyřka po trojce s tím, že troj a půlka není, tak se ptám : Kdy se Kouďák stihl oženit, kam zmizel jeho mistr, a proč ta jedna vysvětlovací minuta působí jako mnohem zajímavější scénář, než má tenhle film? Dále k postavám - Kromě Kouďáka se vrací i starej známej Kung Pao a jelikož měl od Kouďáka totálně rozmašírovanej xicht tak je po plastice a vypadá jako vosková figurína. Ano, tento film je tak v prdeli, že i pravej Tong Po se na to vysral a tvůrci tak museli legendárního killera nahradit Kamelem Krifou, který působí místo respektu soucit. Bojovníků je tu spousta a většina z nich umí totální hovno, takže po chvilce nebudete kromě hezouna, malé krysy, černouška a otloukače kebulí vědět že tam byl ještě někdo jinej, protože Vám vyšumí z palice. Vše tak zachraňuje Kouďák, který se tváří podobně nasraně jako v jeho "terminátorském" filmu a ukazuje světu, že pan Čéče je ukázkovej bad ass, což mu nikdo neuvěří. I tak ho ale mám ráda. V epickém finále dostane Kung Pao tak neuvěřitelným způsobem přes píču, že po čtyřech odcválá vstříc slunci západu a já z toho byla tak šukovaná, až jsem se zapoměla u filmu dodělat a přišla tak o finální vyvrcholení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Tvorba make-upu Kamela Krify v roli Tong Poa zabrala každý natáčecí den tři hodiny při nanášení a hodinu při odstraňování. V jednom z rozhovorů uvedl, že ve filmu nepředvedl příliš bojových scén i kvůli nízké odolnosti make-upu proti pocení. (lundgren86)
  • Nápis na podlahe Tongovho ringu je thajské slovo Kay, čo v preklade znamená mŕtvy. (m.a.t.o.)
  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)

Reklama

Reklama