Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (63)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle: Je to lepší než předchozí díl. Je tu plno soubojů a dle mýho velmi dobrých. Jsou přehledně natočený a poměrně intenzivní. Občas jsou zpomalovaný, ale ne tolik, aby to diváka nějak prudilo. Alespoň mně to nevadilo. Na to že má film 105 minut čistýho času, tak vůbec nenudí. VanDamme i Lambert jsou na plátně dost často, takže nejde ze strany producentů o trapnej podvod na diváka. Film dějově samozřejmě kopíruje mraky podobných filmů, kdy se zdá protivník nepřekonatelný a nakonec od kladnýho hrdiny dostane na prdel, ale s tím se člověk musí smířit. Samozřejmě chápu, že kdyby to natočil Florentine, můžou se tu z toho povinně všichni zvencnout. On totiž kdyby Flolentine natočil šachovou partii dvou paraplegiků, dočteme se tady, jak byla choreografie jejich soubojů lahůdková. No nic, za mě slušná zábavná arénovka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Začátek je teda brutálně ujetej. Skoro jsem si přišel jak ve Žhavejch výstřelech a přemýšlel, jestli si tady ze mě někdo neudělal prdel. Popravdě se tímhle Alain Moussi moc nepředvedl a bohužel to svojí totální nemluvností a hereckým neumětelstvým nezachránil ani v rámci celého filmu. Naštěstí ale tenhle film nestojí jenom na něm. Tvůrci moc dobře ví, že zase takovej frajer to není, aby na něm postavili celý film. No a tak si do filmu přichystaly Van Damma, který je sice opět ve slepeckých brýlích, ale konečně tu má scény, které pobaví a udělají radost všem jeho fanouškům. Pak se tu vyloupne brutálně trapnej Christopher Lambert, kterej přehrává víc jak psí smečka ze zvířecího dokumentu o psech. Každopádně svými výstupy pobaví a vlastně film úplně nezkazí. No a spolu s touto partou tu je ještě Mike Tyson a islandská hora Björnsson, kteří tu taky nejsou úplně navíc. No a k tomu všemu si užijete opravdu slušnou várku zápasů, kterých je tu víc, jak kecacích scén, takže nakonec bych řekl, že tři hvězdy jsou akorát. Film plný extrémů, ale pokud máte podobné filmy nakoukané, tak vlastně zklamáni neodejdete. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ten film je samozřejmě totální pitomost, co fungovalo v osmdesátých letech už nefunguje, tak se tvůrci snažili udělat něco neuvěřitelného, povolali godzillu - (Hafþór Júlíus Björnsson) a když je scénář zcela o ničem tak ta závěrečná bitka se mi prostě fakt líbila... Samozřejmě potěší i Mike Tyson a JCVD, kam se hrabe Tong Po ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kurt Sloane (Alain Moussi) právě vyhrál zápas ve WFA (WORLD FIGHTING ALLIANCE). Na pokoji ho překvapí dva muži, kteří se představí jako údajní U.S. Marshals s tím, že před 18 měsíci zabil někoho v Thajsku. Snaží se jim říci, že šlo o sebeobranu, ale jeden z nich Kurta překvapí a za použití taseru zneškodní. Sloane se probírá v thajském vězení, kde mu Moore (Christopher Lambert) sdělí, že má pouze dvě možnosti. Navěky zůstat za mřížemi nebo se za odměnu jednoho milionu dolarů postavit v ringu současnému šampionovi, kterým je Mongkut (Hafþór Júlíus Björnsson)... Alain Moussi není špatný figter, ale potřeboval by lepší film. Jean-Claude Van Damme (Durand) rozdá několik kopů, nejdná se však o nějakou zásadní roli v jeho herecké kariéře. Mike Tyson (Briggs) byl v pohodě a stále dokáže využít své zkušenosti z boxerského ringu. James P. Bennett, který vypadá jako kulturista, si zahrál v malé roli trestance s nunčaky. Monstrózní americký strongman Brian Shaw (Huge Convict) poslouží ve třech scénách jako překážka, kterou se musí hlavní hrdina pokusit překonat. Islandský profesionální strongman Björnsson byl ve finálním souboji z hlediska choreografie docela zklamáním, spéláhá pouze na svoji velikost a brutální sílu. Film by mohl být klidně o půl hodiny kratší, protože se zbytečně oddaluje nevyhnutelné. Nevím, jestli vůbec existuje nějaký důvod, proč se začít těšit na třetí pokračování s názvem Kickboxer: Syndicate. HODNOCENÍ 30% ()

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnú chvíľu som netušil, či sledujem pokračovanie alebo paródiu Kickboxera. Až kým sa na scéne neobjavil Mike Tyson. Vtedy už bolo jasné, že ide o paródiu. Otras po všetkých stránkach, až sa mi nechce veriť, že niečo takéto vzniklo v roku 2017. Myslel som si, že za 30 rokov sa tieto arénovkové béčka posunuli na vyššiu úroveň. Jednotlivé scény akoby ani na seba nenaväzovali, herci prehrávajú, bojové scény, vzhľadom nato, že na nich stojí (alebo v tomto prípade skôr padá) celý film, žiadny zázrak. Dopozerať to do konca bol fakt problém. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Jednu malou roli si zde zahrál i legendární fotbalista Ronaldinho. Při výcviku střílí na Kurta (Alain Moussi) míče. (Likan7)
  • Natáčelo se v Thajsku a ve státech USA – Kalifornie a Nevada. (BMW12)
  • Ve filmu má postava Mistra Duranda (Jean-Claude Van Damme) syna Travise (Nicolas Van Varenberg). Ve skutečnosti se jedná opravdu o druhého syna Jean-Claude Van Damma, kterého má se svou bývalou ženou Darcy LaPier. (upson)

Reklama

Reklama