Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kouďák znovu dokazuje, že se umí rvát a opět se na to dá v pohodě koukat akorát příběh je na houbeles, Tong Po který býval děsivej je nyní děsnej (změna herce) , příběhově mezi trojkou a čtyřkou uběhlo tolik času, že máte dojem, že jste jeden díl museli prošvihnout a zápasy jsou o třídu níže než třeba ve trojce a asi o dvě třídy níže než ve dvojce, jedničku radši ani nezmíním to by bylo o další třídu a...safra já to zmínil...no nic tak už víte, že zápasy jsou nic a moc k tomu. Scéna kdy Tong Po prchá po výprasku po čtyřech pryč to už je fakt epické zprznění legendárního záporáka. A obal k filmu kde je na fotce pravý Tong Po je asi poslední zoufalej pokus jak se tvůrci snažili na film nalákat...chjo aspoň tam byl Kouďák čéééče. ()

vovarano 

všechny recenze uživatele

Takze takto... som veľký fanúšik kickboxerov a celú sériu som bral ako solídne karate filmy ... až do katastrofy nazvamej "aggressor" ... dej - žiadny, a ešte aj ten žiadny je nelogický /viď prepustime vraha z vezenia aby zachránil svoju ženu a zabil iného vraha .... !!??? / herci? sasha sa tvári ako znudený cyklista ktorému je asi úplne jedno, či svoju ženu zachráni alebo nie /ešte viac citov prejavil k tej malej blondýne/ a tong pao? to čo bolo?? fantomas s maskou tong poa asi jedine... no hrôza strašné ... a ešte som aj teraz zistil že existuje aj piaty diel ... no neviem neviem či sa do neho pustím ... ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Když se v arénovce víc souloží než zápasí, asi bude něco špatně. Holý scénář na tři řádky nezachraňují ani souboje, nahrané, umělé, ostudné, nezajímavé. Mitchell si hraje na tvrďáka, ale že by zrovna jemu to nějak zázračně a rychle kopalo, to teda ne. V malé roli potěší capoeirista Joselito amen Santo. A co ten Tong Po, co to tam vyváděl?? Zprznění postavy, ze které šla v jedničce hrůza. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je uz bohuzel jenom pohreb Kickboxerske serie Mitchellova choreografie se mi sice libi ale to je tak vsechno jinak uz tenhle film opravdu nema cim zaujmout snad jenom odporne teplouskym predstavitelem Tong Poa vazne des a bes casy ultimatfightera Qissiho jsou ty tam a Mitchell na konci toho buzeranta Krifa spraska tak ze sem to nevidel tenhle Tong Po je urazkou jednicky a dvojky byt to taky nebyli svetoborny filmy ale toto je otres vic uz darmo mluvit... ()

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Milé děti, povím Vám jeden zajímavý příběh. Byli jednou dva bratři, kteří uměli kickbox. Starší bratr si byl příliš jistý svou neporazitelností a tak vyzval na souboj thajského mistra v kickboxu zvaného Tong Po. Zlý Tong Po nejenom, že staršímu bratrovi pořádně nakopal prdel, ale navíc ho zmrzačil tak, že starší bratr nemohl chodit. To vedlo k tomu, že city mladšího bratra vůči Tong Poovi lehce ochladly a proto se rozhodl, že svého bratra pomstí. A tak po tvrdém několikaměsíčním výcviku u asijského mistra bojových umění a jeho dcery, do které se náš mladší bratr zamiloval (jak romantické), vyzval konečně Tong Poa na souboj a jaksepatří mu to natřel. Zlotřilý Tong Po však neudržel své emoce na uzdě a později oba bratry zastřelil. A teď už k čtvrtému dílu – na scéně se objevuje nejmladší bratr, o kterém jsme dosud neměli potuchy. Tento nejmladší bratr je vůči Tong Poovi za smrt svých dvou bratrů také lehce zahořklý a chce je pomstít. Přihlásí se na ilegální kickboxový turnaj, pořádaný Tong Poem a tam ho ve finále zmydlí jak hada. Jeho charakterové vlastnosti hrdiny mu však nedovolí Tong Poa zabít a tak ho vydá policii. V chládku své cely má Tong Po dostatek času na vymýšlení dalších zlotřilostí a nic tak nebrání natočení Kicboxera 5. No, udělejte si o tom obrázek sami, navíc Tong Po vypadá jako vosková figurína. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)
  • Po tom, ako Sloan knokautuje Megan (Michele Krasnoo) počas kvalifikačného zápasu, jeden zo stúpencov Tong Poa povie: "Odpracte tú myš!". Je to odkaz na skutočnú ringovú prezývku Michele Krasnoo. (m.a.t.o.)
  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)

Reklama

Reklama